Reduceri kaufland dupa ora 20

Reduceri kaufland dupa ora 20

Un lucru mai puțin știut, este faptul că puteți profita de reduceri Kaufland după ora 20 când produsele de panificație și brutărie beneficiază de un discount suplimentar.

Clienții care preferă mersul la cumpărături seara, pot cumpără pâine, gogoși, prăjituri și multe altele la prețuri cu până la 75% mai mici.

In magazinele  Kaufland, după ora 20.00, preţul la produsele rămase pe stoc care a doua zi nu mai pot fi comercializate poate fi scăzut cu până la 75%.

Reduceri avantajoase se fac la carne şi preparatele din carne , precum şi la produsele lactate. La Kuafland promotiile si reducerile din acesta toamna te pot surprinde intrucat dupa ora 20:00 sunt reduceri incredibile la zeci de produse.

Kaufland are o surpriză pentru clienţi cu reduceri Kaufland dupa ora 20

Catalog online cu cele mai noi oferte

reduceri kaufland dupa ora 20

Bine ai venit pe pagina unde reducerile sunt la ele acasă. Răsfoiește catalogul actual și pune pe lista de cumpărături tot ce ai nevoie pentru casă, masă și nu numai. Și nu uita: revista cu reduceri este tot timpul aici.

Kaufland  a pregătit o surpriză pentru clienţi, un beneficiu de care oamenii care-i calcă pragul pot profita în fiecare zi, de la ora 12.00.

Ofertele sunt valabile în baza cardului de fidelitate-Reduceri kaufland dupa ora 20

In fiecare zi la ora 12:00, cei de la Kaufland anunta care sunt reducerile speciale de care beneficiaza clientii sai in magazine timp de doar o zi, si numai in baza acestui card de fidelitate, care poate fi emis la oricare dintre punctele de informatii care exista in orice magazin.

Reduceri Kaufland

Dupa ora 20 in magazinele Kaufland beneficiati de reduceri la anumite produse

In fiecare saptamana reducerea dupa ora 20 se aplica pentru alte si alte produse din gama prodeusele magazinelor  Kaufland.

Reducere Kaufland la carne si mezeluri

În fiecare săptămână gasiri  oferte la principalele tipuri de carne, cum ar fi :

 • ceafă de porc
 • pulpă de porc
 • ciocănele de pui,
 • pulpe de pui
 • piept de pui
 • specialități din carne de vită.

Reducere dupa ora 20 la Kaufland -produse lactate

In magazinele Kaufland gasesti  nenumarate reduceri pentru urmatoarele produse lactate:

 • telemea din lapte de vacă
 • oaie sau capră, iaurt,
 • chefir, smântână
 • unt,
 • brânză dulce .

În plus, nu trebuie sa ratezi ofertele la sortimentul de ouă proaspete, unde veti putea  găsi de la ouă de categoria
0 , care indică faptul că ouăle provin de la găini crescute ecologic, care nu au fost hrănite cu furaje ce conțin aditivi, conservanți, coloranți sintetici ș.a.m.d pana la cele din categoria 3 care este specifică pentru ouăle provenite de la găinile crescute în baterii autorizate la nivel de Uniune Europeana.

Ouătoarele trăiesc totusi în condiții de captivitate, în cuști și nu văd lumina zilei. Alimentația lor se bazeaza pe cereale si sroturi de soia (OMG)

Cele din cprima categorie sunt mai sanatoase!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *