Sari la conținut

Pisica Tom și soricelul Jerry din nou pe marile ecrane

  • de

Tom și Jerry se pregătesc să invadeze marile ecrane 

Unul dintre cele mai iubite tandemuri din istorie este format din faimoasele personaje pisica Tom si  soricelul Jerry .

Când Jerry se mută în cel mai bun hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, „planificatorul de nunți” nu are de ales decât să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de intrus.

Dar urmărirea începe între pisica Tom  și șoricelul Jerry… ,urmarire care riscă să distrugă cariera unei  tinere, să strice petrecerea și să distrugă hotelul.

Cele două personaje legendare vor trebui să facă față provocărilor noi și chiar să facă echipă pentru a lupta împotriva unui dușman formidabil! Duo-ul creat în 1940 de William Hanna și Joseph Barbera sărbătorește anul acesta 80 de ani. Acest film le este dedicat si este o bună oportunitate de a le aduce un omagiu.

Rețineți că un prim lungmetraj cu pisica Tom  și șoarecele Jerry a fost lansat în cinematografe în 1992,  in filmul Tom & Jerry .Pentru Tom și Jerry, Warner Bros  l-a angajat pe Tim Story să regizeze. Specialist în comedie de acțiune, îi datorăm în special dipticele  Fantastic 4 și  Trial  precum și Shaft   cu Samuel L. Jackson. Purtat de Chloe Moretz și Michael Pena   , Tom și Jerry vor „ateriza” în cinematografe in martie 2021.

După  pisică Tom & Jerry , Warner Bros va scoate un iepuraș din pălărie in Space Jam-New Era  , continuare a filmului de cult in care  joacă Bugs Bunny și Michael Jordan. Așteptat in  iulie 2021, va fi luat de data aceasta de LeBron James.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *