Pret iPhone 14 Pro Max -Caracteristici

TehnologiePret iPhone 14 Pro Max -Caracteristici

Pret iPhone 14 Pro Max  -Caracteristici

În fiecare toamnă, Apple introduce noi modele de iPhone, iar 2022 nu va face excepție. Ne așteptăm la patru iPhone-uri noi în dimensiuni de 6,1 și 6,7 inchi. Două dintre aceste iPhone-uri vor fi modele standard, mai accesibile, numite iPhone 14 si iPhone 14 Pro , în timp ce celelalte două vor fi modele „Pro” de ultimă generație numite iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Pret iPhone 14 Pro Max  -Caracteristici

În aceast rezumat, avem toate detaliile ,la ce să ne așteptăm de la iPhone 14 Pro și Pro Max  și, de asemenea, puteți consulta zvonurile despre iPhone 14  pentru o prezentare completă a tuturor celor patru modele de iPhone, inclusiv a celor mai accesibile opțiuni.

La fel ca în gama iPhone 13 Pro, în 2022, ne așteptăm la un „iPhone 14 Pro” de 6,1 inchi și un „iPhone 14 Pro Max” de 6,7 inchi.

Zvonurile sugerează că vor exista unele diferențe majore de design între modelele iPhone 14 Pro și modelele standard iPhone 14, deoarece Apple introduce modificări la camera Face ID.

Se zvonește că modelele iPhone 14 Pro includ două decupaje pentru afișaj.

- Advertisement -

Un decupaj în formă de pastilă va găzdui proiectorul cu puncte Face ID și alte componente Face ID, iar un al doilea decupaj circular va găzdui camera frontală. Se așteaptă ca modelele non-Pro să continue să aibă o crestătură standard.

Modelele iPhone 14 Pro ar putea avea o carcasa din titan, care ar fi un upgrade față de oțelul inoxidabil folosit pentru iPhone 13 Pro.

Titanium ar distinge, de asemenea, iPhone 14 Pro de modelele iPhone 14 care se așteaptă să continue să folosească o carcasa  din aluminiu.

Există îmbunătățiri ale camerei care vin la modelele iPhone 14 Pro. Se așteaptă ca Apple să introducă o camera de 48 de megapixeli și capabilități de înregistrare video 8K.

Ar putea exista și unele îmbunătățiri ale teleobiectivului și este posibil să vedem o cameră Ultra Wide mai bună.

Camera Wide de 48 de megapixeli, îmbunătățirea obiectivului teleobiectiv și scanerul LiDAR vor continua să fie caracteristici exclusiv Pro.

În ceea ce privește camera frontală, toate modelele ar putea obține un obiectiv îmbunătățit, cu o deschidere mai mare și capabilități de autofocus.

Pe lângă faptul că primesc îmbunătățiri ale camerei și modificări de notch care nu vin la modelele iPhone 14, zvonurile sugerează că modelele iPhone 14 Pro ar putea primi un cip A16 actualizat, în timp ce modelele non-Pro continuă să folosească cipul A15 în gama actuală de iPhone 13.

Dacă se va întâmpla, va marca prima dată când Apple a pus un cip mai rapid într-un model de iPhone Pro. Cu dispozitivele anterioare, atât iPhone-urile standard, cât și cele Pro au folosit același cip.

Se așteaptă ca Apple să folosească cipul Qualcomm Snapdragon X65 5G, care este primul modem 5G de 10 gigabit cu viteze de conectivitate mai mari și îmbunătățiri ale conectivitatii.

Alături de X65, se așteaptă ca Apple să introducă noi funcții de urgență bazate pe satelit, care le vor permite utilizatorilor să trimită texte în situații de urgență și să raporteze accidente fără acoperire celulară.

 Acum apar fotografii cu cea mai detaliată machetă de până acum, asociată lui iPhone 14 Pro Max, un mulaj metalic pe care producătorii de huse îl folosesc pentru a crea accesorii care ajung mai devreme în magazine decât telefoanele în sine.

 

Astăzi aruncăm o privire și asupra panoului spate unde în evidență sare desigur uriașul modul de cameră foto care va integra o cameră foto principală de 48 megapixeli. Avem aceeași dispunere a camerelor, iar central apare logo-ul Apple care dintr-un motiv sau altul aici a fost blurat.

Pret iPhone 14 Pro Max -Caracteristici

De la iPhone 14 Pro Max mai așteptăm procesor Apple A16 Bionic, ecran AMOLED 120Hz și se zvonește că vom vedea și Always on Display de această dată. Odată cu noile decupaje din ecran va crește și raportul corp-ecran, iar potrivit unui zvon recent ajuns online, se pare că în 2023 vom vedea decupajele noi și pe variantele de bază iPhone. Spunem așadar adio notch-ului.

Deoarece este foarte grea de  a avea o carcasă pregătită pentru un nou ‌iPhone‌ înainte de lansare, modelele false sunt adesea destul de precise, așa că aceste dispozitive ‌iPhone 14‌ false ne oferă o imagine clară a ceea ce ne putem aștepta să vedem. Cu toate acestea, iPhone 14 Pro Max va avea dimensiuni similare cu iPhone 13 Pro Max, dar dimensiunea crescută a denivelării camerei va împiedica o husă iPhone 13 Pro Max să se potrivească cu un iPhone 14 Pro Max.

Lansarea seriei iPhone 14 va avea loc în septembrie și tot atunci vin noi iPad-uri și un prim Apple Watch robust.

Din punct de vedere al designului, modelele iPhone 14 vor arăta foarte mult cu modelele iPhone 13, dar cu o excepție notabilă – nu va exista un iPhone 14 mini. În schimb, Apple produce două iPhone-uri de 6,1 inchi (iPhone 14 și iPhone 14 Pro), împreună cu două iPhone-uri de 6,7 inchi (iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max).

Pe baza schitelor, iPhone 14 Pro Max va avea 77,58 mm lățime, ceea ce este aproape identic cu lățimea lui 13 Pro Max de 78,1 mm. Va măsura 160,7 mm înălțime, aceeași înălțime ca și 13 Pro Max, și este de așteptat să aibă o grosime de 7,85 mm, doar puțin mai gros decât iPhone 13 Pro Max la 7,65 mm.

Denivelarea camerei va avea o grosime de 4,17 mm, față de 3,60 mm la iPhone 13 Pro Max. Dimensiunea denivelării camerei este, de asemenea, de așteptat să se extindă cu aproximativ 5% în fiecare direcție, trecând de la lățimea actuală de 35,01 mm la 36,73 mm și înălțimea de 36,24 mm la 38,21 mm. Denivelarea mai mare a camerei va găzdui camera de 48 megapixeli pe  care Apple o va adăuga dispozitivului

iphone 14 pro weinbach

De altfel, randările descriu un design care este similar cu modelele iPhone 13 Pro, cu aceleași margini plate și alte câteva modificări de design. Imaginile arată o nouă culoare violet, despre care se zvonește pentru modelele iPhone 14 Pro.

Afișaj mereu activ

Mark Gurman de la Bloomberg spune că afișajul mereu activ va funcționa cu funcția de widget Blocare ecran în iOS 16. Proprietarii de iPhone 14 Pro și Pro Max vor putea vedea informații precum vremea, fitnessul, mementourile, evenimentele din calendar și multe altele. fără a fi nevoie să treziți afișajul iPhone-ului.

Culori

iPhone 14 și iPhone 14 Pro ar putea veni în mov, potrivit  unui zvon  . Deși neconfirmat, zvonul sugerează că atât modelele iPhone 14, cât și iPhone 14 Pro vor fi disponibile într-o nuanță violet, care are un finisaj unic care schimbă tonul în funcție de condițiile de iluminare.

Pret iPhone 14 Pro Max  -Caracteristici

Cât va costa iPhone 14?

Brandul intenționează să ofere cel mai  scăzut de pana acum pentru un iPhone de dimensiune completă. Până atunci, modelele Max erau rezervate iPhone Pro, dar știm că un iPhone 14 Max va vedea lumina zilei. A fost menționată cifra de  899 de dolari in SUA , ceea ce ar avea ca rezultat un preț de 1029 de euro în Europa după conversie și adăugare de TVA. Cu toate acestea, se știe că Apple ar putea fi obligată să-și  majoreze prețurile în afara Statelor Unite în acest an din cauza creșterii dolarului față de euro .

Modelele Pro ar putea fi cele care își vor vedea prețul crește cel mai mult. Se pare că Apple ia în considerare creșterea prețului modelului său 14 Pro la 1.099 USD , de la 999 USD pentru iPhone 13 Pro. Această creștere generală ar fi, printre altele, cauzată de integrarea unui senzor de autofocus pe partea frontală a smartphone-urilor, o componentă foarte scumpă conform Apple.

 

Detectarea accidentului de mașină

Apple lucrează la o funcție de detectare a accidentelor pentru iPhone și Apple Watch, care ar putea apărea în 2022. Va folosi senzori precum accelerometrul pentru a detecta accidentele de mașină atunci când acestea au loc prin măsurarea unui vârf al forței gravitaționale.

Când este detectat un accident de mașină, iPhone sau Apple Watch apelează automat serviciile de urgență pentru a obține ajutor. Deoarece este planificat pentru 2022, aceasta ar putea fi o caracteristică concepută pentru modelele iPhone 14 și Apple Watch Series 8, deși nu este probabil să se limiteze la acele dispozitive. Va fi o extindere a funcției de detectare a căderii care se află în modelele Apple Watch și iPhone existente.

Data lansării iPhone 14 Pro Max

Se așteaptă ca Apple să prezinte modelele iPhone 14 la un eveniment care va avea loc probabil în septembrie 2022, dacă Apple respectă termenele anterioare de lansare

Mai multe despre iPhone 14 -data lansarii 

Apple va lansa un total de patru iPhone-uri emblematice în 2022, iar modelele iPhone 14 Pro vor fi vândute alături de dispozitive iPhone 14 și iPhone 14 Max mai accesibile.

Pentru mai multe  detalii, la  ce să vă așteptați de la întreaga linie iPhone 14, avem o lista dedicata  a celor patru modele cu și mai multe informații.

Dacă doriți să știți ce urmează anul viitor cu iPhone 15, asigurați-vă că veti consulta rezumatele noastre viitoare despre iPhone 15.

CITESTE SI: iPhone 14 data lansarii si pretul noului telefon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.