iPhone 14 data lansarii si pretul noului telefon

iPhone 14 data lansarii pret telefon

Iphone 14- doar ecrane mari si fotografii mai bune

Apple ar putea scutura din nou diagonalele în gama sa de iPhone pentru modelele din 2022, spune analistul Ming-Chi Kuo, care vorbește și despre îmbunătățirile pe partea foto .

„IPhone 14” ar renunța la formatul iPhone 12 mini și al ecranului său de 5,4 ”pentru a veni în două modele de 6,1” pentru nivelul de bază și două modele de 6,7 ”pentru gama superioară.

În prezent avem 5.4 „(12 mini), 6.1” (iPhone 12 și 12 Pro) și 6.7 „(12 Pro Max). Dacă sunteți, în general, client al primului model al celor două Pro, va trebui să va obisnuiti dimensiuni mai mari, care sunt astăzi prerogativa Pro Max.

Această schimbare a vitezei tinde să confirme că formatul 12 mini nu a intampinat succesul scontat  (în timp ce, cei care l-au ales ,il adora). A existat o reducere permanenta de 60 de euro pentru această mică familie de ceva timp.

Informațiile anterioare de la  același Ming-Chi Kuo indică totuși că mini-ul va fi reînnoit ..

O ultima dată iPhone 14 data lansarii pret telefon

În ceea ce privește fotografia pe aceste modele viitoare, analistul se așteaptă la o îmbunătățire semnificativă a imaginilor produse.

Între iPhone 12, următorul 13 și 14, dimensiunea pixelilor ar merge de la 1,7 microni la 2 microni, apoi 1,25 microni.

Aceste iPhone 14 ar putea produce simultan imagini în 48 mpx și 12 mpx (prin gruparea a patru pixeli pentru a forma unul).

În al doilea caz, acest lucru este echivalent cu creșterea dimensiunii pixelilor la 2,5 microni, un avans substanțial în fața concurenței, crede Kuo.

Pe partea video, Apple ar adăuga înregistrarea de 8K, așa cum se găsește în prezent pe unele dispozitive Android.

 Această performanță sporită pentru fotografie și video ar contribui, de asemenea, la îmbunătățirea experienței aplicațiilor de realitate augmentată  mixtă.

In orizontul lui  2023, cand asteptam  iPhone 15 – Ming-Chi Kuo reiterează faptul că Apple  intentioneaza sa utilizeze un obiectiv periscop, că ID-ul feței ar putea fi funcțional prin ecran, cu posibilul avantaj de a elimina amprenta vizuală.

In privinta pretului, acesta sigur va depasi suma de 1000 euro iar , data lansatii pe piata ar putea fi in luna septambrie a anului 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.