Formular pentru Recensământul populației și locuințelor din România

Aveti  intenția de a vă auto-recenza. Acum puteți să vă îndepliniți obligațiile civice și legale în materie de recensământ într-un mod mult mai ușor, în ziua și la ora la care aveți disponibilitate, fără a aștepta vizita recenzorului! Perioada de auto-recenzare este 14 martie-15 mai 2022.
În vederea permiterii accesului securizat către chestionarele de recensământ, o singură persoană din gospodăria Dvs. trebuie să declare câteva date despre toți membrii gospodăriei.

1. Informații despre capul gospodăriei
Este necesar să furnizați Codul Numeric Personal și o adresă de e-mail pentru capul gospodăriei. Capul gospodăriei trebuie să fie o persoană de peste 15 ani  din cadrul gospodăriei. Pe adresa furnizată veți primi un link pentru auto-recenzare.
2. LOCUL DE REȘEDINȚĂ OBIȘNUIT

În această secțiune va fi  menționat dacă reședința obișnuită este locuința principală individuală sau se află într-un un spațiu colectiv de locuit

Prin „reședință obișnuită” se înțelege locul în care o persoană își petrece în mod normal perioada de odihnă zilnică, independent de absențele temporare în scopul recreerii, al vacanței, al vizitelor la prieteni și rude, al afacerilor, al tratamentului medical sau al pelerinajelor religioase.
Se consideră că au reședință obișnuită într-o anumită zonă geografică doar persoanele care au locuit la locul lor de reședință obișnuită o perioadă neîntreruptă de cel puțin 12 luni înainte de data de referință sau  au sosit la locul lor de reședință obișnuită cu cel mult 12 luni înainte de data de referință, cu intenția de a rămâne pentru cel puțin un an. Reședința obișnuită poate să coincidă sau nu cu domiciliul.

3. Membrii gospodăriei
Pentru ca membrii unei gospodării individuale să se poată auto-recenza,  înregistrați CNP-ul fiecărui membru al gospodăriei Dvs. și adresa de Mail .  Linkul necesar conectării pe internet la aplicația de auto-recenzare pentru persoanele aflate în această situație va fi transmis pe adresa de e-mail a capului gospodăriei/persoanei de referință.
Este necesar să declarați toți membrii  din gospodăria Dvs.
4. Locuințe secundare neocupate
Dacă dețineți (în proprietate sau co-proprietate) mai multe locuințe neocupate, în afara celei de reședință obișnuită, este necesar să le adăugați în lista de mai jos pentru a primi chestionarul de recensământ și pentru acestea. Fiind vorba numai de locuințe neocupate, chestionarul va fi unul scurt, cu întrebări referitoare numai la clădire și locuință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.