Oferte Anul Nou 2023-Europa

Oferte Anul Nou 2023-Europa
Te întrebi  unde să-ți petreci Anul Nou 2022/2023 ?

Prea multe opțiuni  iti vin în minte sau vrei ca anul acesta sa schimbi ceva?

Misiunea noastră  din acest articol este să vă găsim cele mai bune prețuri, destinații , călătorii în  diferite locuri din Europa .

Acesta nu este un sezon usor , dar nu ne lipseste nimic pentru ca tu sa calatoresti si sa te bucuri de un weekend sau de un sejur de Revelion la un pret rezonabil.

Găsiți mai jos toate sfaturile noastre, ofertele actuale și ideile noastre pentru Anul Nou și nu așteptați să vă rezervați călătoria pentru a începe anul cu bine!

Anul Nou 2022 / 2023 – unde să-ți petreci Revelionul?

Unde să petreci Revelionul în Europa?
Numărătoarea inversă a început și , pentru mulți dintre voi Anul Nou este o oportunitate de a vă întâlni cu prietenii și de a petrece până dimineata .

Dar știm cu toții cum merge: toată lumea vorbește despre asta, dar nimeni nu se implică în organizație. Data se apropie , nimeni nu și-a cumpărat bilet și vei ajunge să mergi la același  loc ca în ultimii 5 ani. Si ca in fiecare an iti vei promite ca anul viitor va fi diferit .

Top 10 destinații pentru a petrece un An Nou ieftin în Europa – Oferte Anul Nou 2023-Europa

  • Amsterdam , Olanda
  • Praga , Republica Cehă
  • Barcelona , ​​Spania
  • Berlin , Germania
  • Edinburgh, Scoția
  • Cracovia, Polonia
  • Dublin, Irlanda
  • Budapesta, Ungaria
  • Roma , Italia
  • Veneția , Italia

1.Amsterdam -Olanda

Capitala Olandei este o alegere fantastică pentru petrecăreți; locuitorii săi prietenoși, barurile și cluburile enumerate printre cele mai bune de pe planetă vă vor oferi cu siguranță o seară de neuitat .

Un lucru este sigur: există ceva pentru toată lumea în Amsterdam !

În mod tradițional, olandezii au o masă mare în familie înainte de a începe adevăratele festivități. Celebrările oficiale au loc apoi în jurul Oosterdock , unde bărcile constituie un fundal fantastic pentru artificii .

Și pentru a prelungi petrecerea până la sfârșitul nopții, mergeți la unul dintre numeroasele cluburi din oraș , amintindu-vă să rezervați din timp pentru că locurile sunt scumpe.

2. Praga – Cehia

Este bine cunoscut faptul că Praga este un oraș cu unele dintre cele mai bune bere din lume . Prin urmare, este orașul către care se vor întoarce pirații care iubesc această băutură festivă .

Și în Praga este un buget redus mai mult decât garantat!

Karlovy lázně este probabil cel mai bun pariu pentru cei care doresc să danseze toată noaptea cu alți pirați din toată Europa ! Pentru cei care caută o experiență mai intimă există și Chapeau Rouge sau Shadow Café .

Încă o dată există ceva pentru toată lumea …

3. Barcelona, ​​​​Spania

La Nochevieja din Barcelona trebuie experimentată o dată în viață. Evenimentele oficiale au loc de la ora 23:00 în jurul Fântânii Magice din Montjuïc , unde localnicii și turiștii se reunesc pentru a urmări artificiile și pentru a auzi faimoasele clopote . .

Specific spaniol : nopțile catalane tind să înceapă puțin târziu, ceea ce vă va oferi timp să vă încercați la foarte faimoasa tradiție a strugurilor norocoși . Principiul este relativ simplu: trebuie doar să înghiți doisprezece struguri unul câte unul în timpul celor douăsprezece miscari ale miezului nopții . Obiceiul spune că norocoșii care reușesc să le înghită în ritm vor trăi un an fericit și prosper.

Apoi mergi la baruri înainte de a dansa până în zori într-unul dintre marile cluburi din Barcelona . Clubul Razmatazz ar putea fi de exemplu o opțiune foarte bună anul acesta.

4. Berlin, Germania

Nicio listă nu ar fi cu adevărat completă fără a menționa Berlinul, capitala săracă, dar sexy a Germaniei . Sărbătorirea lui Silvester la Berlin ar trebui să fie cu siguranță pe Bucket List tuturor .

Sărbătorile oficiale au loc în jurul Porții Brandenburg , care este totuși supraaglomerată pentru această ocazie.

Sfatul nostru de la pirații din Berlin ar fi să profitați la maximum de legile germane privind protecția consumatorilor , să cumpărați ceva care să vă încălzească inima și vârfurile degetelor înghețate și să vă găsiți un loc frumos pe Spree pentru a experimenta numărătoarea inversă și a urmări artificiile cu prietenii.

Atunci, inutil să spunem că multe cluburi mai mult sau mai puțin underground își vor deschide brațele pentru o noapte de nebunie așa cum ne plac nouă la Berlin!

5. Edinburgh, Scoția

Hogmanay, revelionul scoțian, este o adevărată instituție și tradiție în țară! De fapt, se desfășoară pe parcursul a 3 zile, de la 30 decembrie până la 1 ianuarie .

Printre serbările oficiale de concert, o procesiune absolut spectaculoasă la lumina torțelor , dar și spectacole de dans și artificii magnifice la miezul nopții de 31 decembrie.

Pentru a participa la această tradiție foarte frumoasă, nu uitați să vă rezervați locurile în avans.

6. Cracovia, Polonia

Al doilea oraș ca mărime al Poloniei, Cracovia este un loc minunat pentru a încheia anul la maxim. Sărbătorile oficiale au loc în jurul Pieței unde se ține un concert gratuit , distrând polonezii și turiștii care vin să sărbătorească împreună trecerea la noul an!

Opțiunile de clubbing sunt mai puțin numeroase decât în ​​destinațiile menționate mai sus, totuși gama foarte largă de baruri din Cracovia ar trebui să satisfacă dorințele tuturor și să permită tuturor să danseze toată noaptea , și asta la un cost foarte mic.

7. Dublin, Irlanda

Vrei să petreci un Revelion de neuitat? Mergeți la Dublin pentru a participa la Ajunul Anului Nou, un festival care sărbătorește noul an cu un concert cu numărătoare inversă care reunește cei mai mari headlineri irlandezi și internaționali. Urmează o paradă foarte mare, cu flotoare și costume tradiționale, toate pe muzică și dans irlandez .

Puciurile sunt , de asemenea , pline de petrecuţi vesele , gata să se distreze toată noaptea . Și pentru a încheia totul, nu ratați magnificul foc de artificii de la St Stephen’s Green Park ! Pentru cei mai curajoși, Casa de întâlniri Temple Bar invită a doua zi dimineață la Big Brunch 🙂

8. Budapesta, Ungaria -Oferte Anul Nou 2023-Europa 

Revelionul este un moment foarte important pentru unguri, așa că se pregătesc pentru el cu multe săptămâni înainte. Pe tot parcursul serii veți întâlni petrecăreți pe străzile foarte pline de viață ale orașului. Și la miezul nopții are loc un foc de artificii maiestuos pentru a marca noul an!

În multe părți ale Budapestei, concertele gratuite vă invită la petrecere. Vă recomandăm de exemplu Vajdahunyadvár, Piața Vörösmarty sau chiar cartierul VII. Și nu este un mit, Budapesta este plină de ruine de pub și cluburi la modă, care vor încânta toate tipurile de călători.

Pentru un An Nou mai inedit, Dunărea este invadată de bărci care oferă seri folclorice.

9. Roma, Italia

Dolce Vita se va încheia anul acesta și începe următorul? Roma te asteapta!

Dacă doriți să petreceți un An Nou cald, veți fi servit la Roma. A te trezi la Roma înseamnă a te înconjura de o populație caldă, înflăcărată, dar și foarte festivă, înseamnă a trăi „ Capodanno in Piazza ” (Anul Nou în piețe) înconjurat de italieni dar și canadieni, germani, spanioli, toți vin pentru a gusta stilul de viață italian !

Puteți apoi să prăjiți pentru Anul Nou, în mijlocul unor situri arheologice absolut magnifice și impresionante . Un lucru este cert, Revelionul la Roma este o experiență unică între tradiție și modernitate .

10. Veneția, Italia – Oferte Anul Nou 2023-Europa

Poate că printre voi există pirați care vor să petreacă un An Nou romantic  ? Nicio problemă, avem ceva și pentru tine.

Pentru orice ocazie, Veneția, frumosul oraș al canalelor se luminează cu o mie de luminițe.

În ajunul Anului Nou, la miezul nopții ,are loc sub un magnific foc de artificii . Sărută-te și urează-ți cele mai bune urări într-un cadru de poveste.

Iar pe 1 ianuarie, curajoșii pot merge pe plaja Lido pentru tradiționala baie de Revelion.

Sau de ce nu ,- de ce ce să alegi  Olanda , Germania sau Scotia  sau când poți petrece Anul Nou si Romania unde se poate  schia foarte bine !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.