Mesaje de La mulți ani

Mesaje de la multi ani

Fie că este vorba de un prieten drag,un  membru al familiei sau coleg, găsirea cuvintelor potrivite pentru a ne exprima urările de ziua de naștere poate fi o provocare.

Mesajele de ziua de naștere sunt o oportunitate de a ne arăta recunoștința pentru momentele împărtășite și amintirile de neuitat.

Fie că este vorba despre un simplu mesaj text, o postare pe rețelele sociale, o felicitare sau chiar un apel telefonic, cuvintele pe care le alegem pot face o diferența.

In  acest articol , vă prezentăm o „sărbătoare” a cuvintelor și emoțiilor, o compilație de mesaje inedite și calde prin care să le urăm un calduros „La mulți ani !”celor dragi.

Fie că sunteți în căutarea inspirației pentru un mesaj scurt și dulce sau doriți să creați o adevărată simfonie de cuvinte, am reunit o varietate de idei pentru a vă ajuta să găsiți mesajul perfect care va atinge inima persoanei care isi sărbătorește ziua  de naștere sau onomastica.

Mesaje „La multi Ani ” pentru toti

1) Viața este o călătorie minunată, așa că bucură-te de fiecare milă. La mulți ani.

2) La mulți ani cu 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de bucurie și prosperitate, 8.760 de ore de bucurie, 525.600 de minute de sănătate, 31.536.000 de secunde de iubire.

3) Să aveți o zi minunată și un an fabulos La mulți ani !

4) Zilele de naștere sunt pline de amintirile de ieri, de bucuriile de azi și de visele de mâine. La mulți ani !

5) Numără-ți viața după zâmbete, nu după lacrimi și numără-ți vârsta după prieteni, nu dupa  ani. La mulți ani !

6) Esti o persoana speciala, iti doresc o zi minunata si un an fabulos La multi Ani !

7) Fie ca anul acesta să fie mai bun plin de bucurii și să vă aducă multă sănătate, succes și fericire! La mulți ani !

Texte pentru ziua de naștere

Aniversările  sunt ocazii pentru un nou început, un timp pentru noi inițiative cu noi obiective și pentru a merge înainte cu încredere și curaj.

1) La mulți ani, frumoasa mea, voi fi mereu alături de tine! Mă gândesc foarte mult la tine și te iubesc foarte mult! Prietenul tău pentru totdeauna.

2) Îți urez un sincer  La mulți ani, pentru că ești o persoană care înseamnă foarte mult pentru mine și pe care o apreciez foarte mult. Sper să fiu prietenul tău pe viață și să-ți doresc toată fericirea din lume, pentru că ești cu adevărat cineva special.

3) În vremuri bune și în momente grele, zâmbetul tău ne mângâie ca întotdeauna,  pentru aceste 18 primăveri, îți urez un sincer ” La mulți ani!”

4) Știu că n-ai dormit de o săptămână, ai așteptat felicitarea aceea de aniversare. Știu că te gândești doar la asta, te gândești doar la momentul în care o să-mi deschizi felicitarea . Așa că lasă-mă să-ți spun veștile bune, felicitarea mea , în sfârșit o ai în mâini! La mulți ani!

5) Este uimitor cum ne putem distra și râdem… Când este altcineva care tocmai a îmbătrânit! La mulți ani !

6) Un prieten ca tine este un dar de la Dumnezeu! Ceva foarte prețios și rar… Sper doar să merit prietenia ta și să-ți ofer în schimb această asigurare pe care o aduci în viața mea!

7) Se pare că înțelepciunea vine odată cu vârsta… Încă nu ai toate semnele bătrâneții!

La mulți ani !
La mulți ani

8) Îmi amintesc ziua ta, dar nu vârsta ta… Vezi că sunt un prieten bun! La mulți ani !

9) La mulți ani și fie ca tot ce e mai bun din trecutul tău să fie cel mai rău din viitorul tău.

10) Este frumos când știi că cineva te iubește cineva se gândește la tine,  cineva are nevoie de tine. Dar te simți mult mai bine când știi că cineva nu-ți uită niciodată ziua de naștere LA MULȚI ANI !

Mesaje La multi Ani  de ziua fetelor

1)  Iti doresc la multi ani ca viata te duce la mare fericire si succes si sper ca toate dorintele tale sa ti se implineasca. Bucură-te de ziua ta. La mulți ani !

2) O zi de naștere este doar prima zi a unei alte excursii de 365 de zile în jurul Soarelui! Să ai o călătorie plăcuta !

3) Îți doresc sa ai o surpriză plăcută pentru fiecare lumânare de pe tortul tău de ziua ta!

Mesaje pentru ziua de nastere a prietenului meu

O zi de naștere este o ocazie specială de a sărbători existența cuiva care înseamnă foarte mult pentru noi.

Și când cel mai bun prieten al nostru este cel care stinge lumânările, devine și mai important să marcam ziua într-un mod extraordinar.

Cuvintele au puterea de a ne transmite afecțiunea, recunoștința și dragostea, iar textele  sunt o modalitate excelentă de a comunica acele sentimente celui mai drag prieten al nostru.

Fie că vrei să-ți exprimi aprecierea pentru prezența ei sau lui în viața ta, să-i amintești cât de special(A)  este , sau pur și simplu să-i trimiți urări calde, vei găsi aici inspirația pentru a crea un mesaje personale și emoționante.

1)  Este cea mai importantă zi pentru mine, pentru că îmi amintește de ziua în care ai venit pe lume și ai intrat în viața mea pentru a o face minunată.  La mulți ani!

2)Se spune că îți pierzi memoria pe măsură ce îmbătrânești. Spun „uita trecutul” si traieste-ti viata la maxim. Începe cu înghețată. La mulți ani!

3) La mulți ani celui mai bun prieten al meu, cel care râde la glumele mele și plânge în vremuri de durere de inimă. Te iubesc și voi fi mereu acolo pentru tine.

4) Pentru că ești cel mai bun prieten al meu, împărtășesc cu tine rețeta perfectă pentru anul care vine. Constă în 20% dragoste, amestecată cu 30% noroc. Apoi trebuie sa adaugi 20% curaj si in final sa garnisesti cu 30% sanatate. La mulți ani !

5) Îți doresc o zi la fel de frumoasă ca zâmbetul tău și un an la fel de fantastic ca și personalitatea ta. La mulți ani !

6) Fie ca ziua ta să fie plină de căldură și soare, la fel ca inima ta! De ziua ta iti doresc sanatate, fericire si prosperitate. La multi Ani !

7) Fie ca cele mai sălbatice vise ale tale să devină realitate! Meriti doar cele mai frumoase lucruri din viata asta! La mulți ani!

8) Ești o persoană cu o inimă mare. Fie ca ziua ta de naștere să-ți aducă la fel de multă bucurie și fericire pe cât le oferi celor care te cunosc!
Fie ca ziua ta să fie plină de căldură și soare, la fel ca inima ta! De ziua ta iti doresc sanatate, fericire si prosperitate. La multi Ani !

9) La mulți ani ! Ești singurul prieten în care am încredere. Sper că flacăra prieteniei noastre nu se va stinge niciodată.

10) Ești persoana pe care o apreciez cel mai mult. Mă simt norocoasă, binecuvântată și fericită că te am ca prietenă. Sper că această zi specială pentru tine va fi plină de fericire. La mulți ani !

Mesaje de La multi ani pentru persoana iubita  

1) La mulți ani iubitei mele dragi, care știe mai multe despre mine decât oricine altcineva. Am mare încredere în tine și apreciez frumoasa noastră prietenie. Sper că vom fi mereu prieteni buni. La multi ani dragostea mea !

2) La mulți ani unei prietene grozave și unei fete frumoase! iti  doresc o zi fantastică.

3) Optimismul și veselia ta  fac din această lume un loc mai frumos! La multi ani, iubitul meu !

4) La multi ani super iubita!. Aduci atât de multe culori vieții mele! Ești o adevărată bijuterie. Sa nu te schimbi niciodată.

5) Știi că prezența ta face totul în jur atât de frumos și atât de special? Probabil că ai puteri magice! La multi ani, frumoasa mea zana!

6) Fie ca fericirea, optimismul, liniștea sufletească, veselia și succesul să fie întotdeauna tovarășii tăi în călătoria ta prin viață. La mulți ani !

7) În această zi specială, să fii înconjurat de un ocean de bucurie pură și plăcere! La mulți ani!

8) La mulți ani sufletului meu pereche și prietenului meu! Această zi este specială pentru amândoi, pentru că viața fără tine ar fi goală și tristă. Tu dai culoare vieții mele. Mulțumesc frumusețea mea. Va doresc o zi fantastica!

9) La mulți ani unui prieten minunat care mă inspiră în fiecare zi să fiu o persoană mai bună! iti  mulțumesc  pentru răbdare și sprijin nesfârșit!

10) La mulți ani celei mai iubite persoane de pe această planetă . Sunt foarte fericit să te am langa mine . Iti  doresc sa ai o zi fantastica!

11) La mulți ani celei mai frumoase și amuzante fată de pe această planetă, sper că toate obiectivele și visele tale să devină realitate.

12) La multi ani celei mai minunate iubite. Uneori vreau să fiu ca tine: puternică, pozitivă și plină de idei nebunești. Sper ca această zi de naștere să vă aducă 365 de zile noi de fericire, prosperitate și sănătate.

13) În această zi frumoasă, vreau doar să-ți doresc multă fericire, succes, sănătate și să fii înconjurat de oameni fantastici care te iubesc. Nu te opri niciodată și mergi mereu înainte. Eu cred în tine. La mulți ani!

14) Iti  doresc o zi plină de surprize frumoase și amintiri fantastice. Vei fi mereu în mintea mea și în inima mea. La multi ani, iubitul meu frumos !

15) Am de gând să-ți spun un secret. Nu contează dacă ești supărat sau bine dispus; vei fi mereu cea mai dulce și mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Așadar, profită de această zi frumoasă și sărbătorește-ți ziua de naștere așa cum trebuie.

Te iubesc. La mulți ani!

16) Nu contează câți ani ai, trebuie să ai mereu un vis. Visarea te poate ajuta să iti  atingi  obiectivele și chiar să transformați momentele grele în altele mai dulci. Deci, să fie anul acesta un an de vis. La multi ani, frumosule!

17) Draga mea  ești absolut fantastică. Ești un exemplu de femeie puternică, independentă și încrezătoare. Sper că voi deveni ca tine într-o zi. Ține-o tot așa și voi fi mereu alături de tine. La mulți ani!

18)  Apreciez foarte mult timpul petrecut împreună, ești iubitul meu  fantastic! Îți doresc o zi de naștere magică! La multi ani, frumosule !

19) Iti  urez o zi fantastică, veselă, luminoasă, însorită și plină de multă dragoste și fericire!

20) Sper ca anul acesta sa va aduca ceva special, meriti  tot ce este mai bun. Niciodată să nu încetezi să visezi. Iti  doresc cele mai fericite zile de naștere iubitule !

  Mesaje La mulți ani –  Texte emoționante pentru ziua de naștere a mamei

Când ne gândim la iubirea necondiționată, prima față care ne apare adesea în minte este cea a mamei noastre.

Ea este prima noastră profesoară, ghidul nostru de viață, păstrătoarea secretelor noastre, a umerilor pe care plângem și sprijinul nostru neclintit încă din prima zi.

Există multe moduri de a-i mulțumi pentru dragostea și devotamentul ei, dar una dintre cele mai speciale este cu siguranță atunci când își sărbătorește ziua de naștere.

Aceasta este o oportunitate unică de a ne  exprima cât de mult înseamnă mama pentru noi și cât de prețioasă este .

Dar găsirea cuvintelor potrivite pentru a exprima aceste sentimente poate fi uneori o provocare.

Am alcătuit o colecție de mesaje de ziua de naștere care cu siguranță vor atinge inima mamei tale, o va lumina  de bucurie și îi va reaminti cât de importantă este pentru tine.

1)  Dragă mamă, îți doresc cele mai fericite zile de naștere! De la copilul tău preferat (care este și cel mai deștept, mai drăguț și mai amuzant).

2) La multi ani mama! Vreau doar să știi că nu sunt nimic fără tine, dar pot fi totul cu tine alături.  Te iubesc !

3) La multi ani celei mai scumpe mamici, te iubesc

4) Cred în îngeri, cred în super-eroi, cred în miracole, cred în soartă… Am găsit totul în tine. La multi ani mama te iubesc!

5) Desen de flori roșu închis pe un fundal gri deschis La multi ani celei mai scumpe mamici. Te iubesc

6) Doar o super-mamă poate face tot ce faci și să arate în continuare uimitor de tânără! La mulți ani unei mame care devine tot mai tânără. (In inima)

7) Dacă nu ai fi deja mama mea, aș fi geloasă pe cea care ar fi fiica ta. Ești o mamă minunată. La mulți ani !

8) La mulți ani mamei mele…femeia care a sacrificat atâtea momente prețioase în viața ei, ca să le am în a mea.

9) Dragă mamă, ești cea mai drăguță mamă din lume. La mulți ani!

10) A fi mamă este cea mai grea muncă din lume, dar te descurci foarte bine… La mulți ani, mamă. Te iubesc!

11) Ai ajuns la koalificarea super mamei La multi ani!

12) La mulți ani celei mai drăguțe mame din lume. Dumnezeu să iti  umple viața de bucurie.

13) Mamă, nimeni nu-ți poate lua locul în inima mea. Te voi iubi pentru totdeauna. Indiferent unde merg sau pe cine mă întâlnesc, vei fi întotdeauna numărul unu pentru mine.

14) La multi ani celei mai frumoase, iubitoare, amabile si generoase dintre mamici pe care o iubesc

15) La mulți ani mamă, acum că am crescut, am vrut să-ți mulțumesc că nu m-ai abandonat niciodată pe o zonă de deservire a autostrăzii… poate că a fost tentant. Te iubesc!

16) În fiecare an, aștept această zi pentru a-ți ura  La mulți ani mami! Tu însemni mult pentru mine. Prezența ta în viața mea este mai puternică decât orice altceva.

17) Am cea mai dulce mamă din lume și niciodată nu ți-aș putea mulțumi suficient pentru că m-ai făcut cine sunt astăzi! Toate urările mele de fericire și sănătate de ziua ta.

18) La multi ani mama!. Îți doresc sa ai  o zi însorită ca zâmbetul tău, strălucitoare ca inima ta de aur, frumoasă ca tine. Te iubesc !

19) Mamei mele minunate, la mulți ani. Fie ca zâmbetul tău să fie la fel de strălucitor ca lumânările de pe tort!

20) Ești cea mai iubitoare și generoasă femeie pe care o cunosc. Fă-ți timp pentru a te răsfăța și de a crea amintiri pe care le vei prețui pentru totdeauna.

21) Pentru toate momentele în care am uitat să ti  mulțumesc, pentru dragostea și sprijinul necondiționat de-a lungul acestor ani, vreau să iti  mulțumesc. La multi ani mama !

22) Sunt mândra să  te anunț că avem o relație mamă-fiică calmă și perfectă. Tu ești mama mea și eu sunt perfectă. Te iubesc. La mulți ani !

23) Ori de câte ori am avut nevoie de tine, te-am găsit mereu lângă mine, ținându-mă strâns de mână și sprijinindu-mă! La multi ani celei mai frumoase mamici.

24) Pentru mama mea minunată, sunt atât de norocoasă să am o mamă ca tine. La mulți ani !

  Mesaje La mulți ani- Mesaje  de dragoste la mulți ani pentru soție

1)  Imediat ce ne-am întâlnit, ființa mea s-a transformat într-o aură de fericire care îmi învăluie corpul în fiecare moment. Iti mulțumesc că mi-ai înseninat viața . La mulți ani frumoasa mea!

2) Cum aș putea să-ți spun în atât de puține cuvinte ceea ce denotă un sentiment insondabil? Sunt doar scrisori împrăștiate pe care ți le scriu  ca să-ți urez la mulți ani, e adevărat, dar dorința mea este adevărată draga mea. te sarut cu tandrete!

3) Ziua în care ne-am întâlnit a fost un moment declanșator pentru o bucurie inefabilă, care se distilează pe bună dreptate în fiecare zi. De atunci, nu am încetat să-i mulțumesc cerului pentru existența ta. La multi ani draga si iubita mea.

4) Greutatea timpului și duritatea existenței devin dulceața de a trăi alături de tine. Îți mulțumesc că m-ai însoțit în această viață, iubirea mea, și fie ca anul următor să fie plin de lucruri frumoase pentru tine. La mulţi ani!

5) Înainte de a te întâlni, trăiam, desigur, dar din moment ce tu ai făcut parte din viața mea, nu mai este viața cea care mă definește, ci cuvântul „există”. Fie ca acest frumos itinerar care a prins contur la momentul întâlnirii noastre să continue. Iti urez La multi ani!
câțiva trandafiri care acoperă întreaga imagine în culoarea roz și roșu cu un text dragut de dragoste .

Mesaje de la mulți ani si citate de dragoste pentru bărbați  Mesaje La mulți ani

1)  Ești un bărbat fermecător care sună ca o melodie de tandrețe încă de la prima noastră întâlnire. Astăzi, îți urez un sincer la mulți ani, încă un an  petrecut cu pasiune aproape de tine dragul meu .

2) Cu siguranță există ființe care îmi sunt dragi, dar numai una poate ajunge în adâncurile pe care le conține inima mea, iar acea persoană ești tu, iubirea mea. Sunt încă o dată încântata să fiu alături de tine de ziua ta. Te iubesc atât de mult !

3) Nu pot să exprim în cuvinte omul minunat care ești, dar încerc oricum, pentru că astăzi, tu chiar existi și ești acolo pentru mine. În schimb, sunt cu totul și cu dragoste acolo pentru tine. La multi ani sufletul meu pereche!

4) Viața mea amoroasă de femeie a fost o serie de dezamăgiri, până în ziua în care mi-a apărut in fata silueta ta.  De atunci, nu dansez decât poetic într-un univers înfrumusețat care unește cele două ființe ale noastre. Iti urez un sincer  La multi ani dragul  meu !

Texte Mesaje La mulți ani – mesaje pentru ziua de naștere a  fratelui  tău

Ziua de naștere a unui frate este un moment special care merită sărbătorit cu cuvinte alese cu grijă.

Acest eveniment nu numai că marchează ziua nașterii sale, dar oferă și o oportunitate de a exprima importanța rolului său în viața noastră.

A-i ura la mulți ani înseamnă a-i exprima tandrețea, admirația, chiar recunoștința pe care le simțim pentru el. Poate fi o modalitate de a afirma cât de mult îi apreciem prezența, sprijinul și dragostea necondiționată pe care ne-o aduce.

Fie că sunteți în căutarea unui mesaj profund și emoționant sau a unui text plin de umor și plin de duh, am adunat o varietate de texte pentru a vă ura fratelui tău la mulți ani.

1)  În această zi excepțională, vreau să știi că însemni foarte mult pentru mine, te iubesc fratele meu. Ești cel mai bun frate pe care l-am putea avea. Iti doresc o zi de nastere fericita!

2) Este cea mai importantă zi pentru mine, pentru că este ziua în care ai venit să-mi zgudui viața. Am fost tăcută cu părinții și ai dat totul peste cap. O răsturnare minunată care mi-a adus bucurie, fericire și m-a făcut să cresc. La multi ani frate!

3) Ai fost mereu acolo pentru a mă proteja, a mă face să râd și a mă încuraja în momentele grele. Îți doresc să primești atâta dragoste și atenție cât mi-ai acordat-o. La multi ani frate, te iubesc!

4) Această zi sărbătorește nașterea unui om unic. Umoristic, inteligent și excepțional! Puțin enervant uneori, dar normal îți exerciți rolul de frățior ca un expert. La multi ani, te iubesc fratele meu!

5) Ai fost mereu acolo pentru a mă sprijini în încercările vieții. M-ai inspirat cu calmul tău, maturitatea și curajul tău. Îți doresc la mulți ani frate mai mare. Te iubesc și sunt onorat să fiu alături de tine in aceasta zi speciala .

6) În această zi de sărbătoare, te voi sărbători așa cum ar trebui un frate! Mă cunoști de toți acești ani, știi la ce să te aștepți pentru a sărbători această zi. Să mergem unde doresti pentru cateva  ore  de distracție! La multi ani frate.

7)  Am împărtășit momente de bucurie, luptă, fericire și mai presus de toate complicitate. Vei fi întotdeauna o parte din mine, indiferent de ce va fi . În această zi specială, fratele meu, îți urez la mulți ani. Profită de această zi excepțională.
La multi ani frate !

8) Fratelui meu preferat, îi doresc ca această zi să fie plină de surprize minunate. Îți doresc o zi de naștere grozavă, te iubesc din toată inima.

9) Am împărtășit aventuri minunate și încă vom trăi  frățioare. Voi fi mereu alături de tine în momentele bune și rele. Iti doresc sa ai parte de inca  12 luni de fericire. Cel mai bun frățior de pe pământ, îți doresc La mulți ani!

10) Este un noroc să am un frate  distractiv, inteligent și atent ca tine. Mai presus de toate, nu schimba nimic, ești modelul meu. Vei fi mereu acolo pentru mine, fratele meu, dar să știi că și eu voi fi mereu acolo pentru tine. Îți doresc să fii fericit pentru că meriți asta. La multi ani frate mai mare, te iubesc!.

11) Iubitului meu frate! Și nu, nu este o glumă! În ciuda certurilor noastre, ești fratele meu  și te iubesc. Temperamentul tău prost nu a învins toată dragostea pe care o am pentru tine, chiar dacă uneori știu că pot fi insuportabilă, știu că și tu mă iubești. Mai presus de toate, rămâi așa cum ești, altfel momentele noastre petrecute împreună nu ar fi atât de amuzante. Iti doresc la multi ani fratele meu!

12) Nu a fost ușor în fiecare zi. Împreună am avut accese de râs, ne-am distrat, ne-am susținut reciproc în momentele triste dar ne-am și certat foarte mult. Toate aceste momente au construit un puternic spirit fratern care ne leagă pentru totdeauna. Te iubesc fratele meu și îți doresc o zi de naștere excepțională !

13) Astăzi este ziua noastră. Ai ajuns pe lumea asta cu câteva minute înaintea mea și nu ne-am părăsit de ani de zile. Voi fi pentru totdeauna tovarășul tău. La multi ani fratele meu!

14) La multi ani fratele meu preferat! E adevărat, nu e greu că te am doar pe tine, dar te ador la fel de mult !

15) Nu îți alegi familia, e adevărat, dar nu aș fi putut să o cronometrez mai bine. Ești o persoană minunată și este o șansă să faci parte din viața mea pentru totdeauna. Te iubesc fratele meu si iti doresc cea mai frumoasa zi de nastere!

    Mesaje -La mulți ani – texte pentru ziua  de naștere a tatalui tău  

Sărbătorirea zilei de naștere a tatălui său este întotdeauna un moment unic și memorabil. Este un eveniment care ne oferă ocazia să facem o pauză și să ne arătăm recunoștința față de bărbatul care în atâtea moduri ne-a ajutat să ne modelăm viața. El este primul nostru erou, un stâlp de putere și înțelepciune, un gardian și un ghid.

Uneori poate fi dificil să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima sentimentele noastre profunde și recunoștința față de el. Fie că este lângă tine sau la kilometri distanță, fie că relația ta este plină de râsete, sfaturi înțelepte, momente de împărtășire sau chiar câteva lupte, aceste mesaje vor atinge inima tatălui tău în această zi specială. .

1)  Sunt cel mai mare dar al tău. (mama mi-a spus) La mulți ani tată !

2) Sufletul tău este curat, ai o inimă de aur și ești incredibil de înțelept… La mulți ani tată!

3) Dragă tată, îți mulțumesc că ai împărtășit înțelepciunea ta cu mine, îți mulțumesc că ai crezut în mine și că ești acolo când am cea mai mare nevoie… Îți doresc o zi frumoasă și un an frumos care urmează. La mulți ani !

4) La mulți ani tată!

5) Dragă tată, îți mulțumesc pentru că ai împărtășit înțelepciunea ta cu mine, îți mulțumesc că ai crezut în mine și că ești acolo când am cea mai mare nevoie… Îți doresc o zi frumoasă și un an frumos înainte !

6) La mulți ani, tată!. De la fata ta preferată… (nu-ți face griji, ceilalți nu știu)

7) La mulți ani celui mai bun tată din lume !

8) La mulți ani, tată! Fie ca viața ta să fie la fel de lungă ca o rolă de hârtie igienică XXL

9) La mulți ani tată, ți-am făcut o prăjitură, fără zahăr, fără gluten, fără soia și fără lactate…

10) La mulți ani, tati, aveam de gând să-ți cumpăr un cadou grozav… Dar să recunoaștem, să mă ai fiică este cel mai mare cadou al tău. Te iubesc tati!

11) Tată, ești unul dintre părinții mei preferați. La mulți ani !

12) Dragă tată, anul acesta cadoul meu pentru tine este că nu-ți voi cere bani. La mulți ani!

13) Dragă tată, bucură-te de această zi, vei primi multă dragoste și atenție… (de mâine totul va fi ca înainte, plictisitor și repetitiv)

14) Tata, pentru mine esti persoana care inseamna cel mai mult din lume, iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine, pentru tot ce m-ai invatat si iti multumesc pentru dragostea ta! La multi ANI !

15) Toate momentele petrecute cu tine vor fi amintiri frumoase pentru tot restul vieții mele. Tati, tu esti puterea mea. La mulți ani !

16 ) La mulți ani  tata ,omul care m-a învățat să fiu înțelept, să mă ridic din eșec și să merg mai departe..

17) Știu că viața nu ți-a oferit atât de multe surprize frumoase, dar măcar te consideri norocos că ai avut copii care nu sunt urâți. Te iubesc tati, la multi ani !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.