MacBook Pro 2022 -lansare, design,specificatii tehnice si pret

MacBook Pro 2022 -lansare, design,specificatii tehnice si pret

In continuare va prezentam toate zvonurile care circulă despre potențialul MacBook Pro 2022

Apple nu spune nimic despre zvonurile MacBook Pro 2022, dar presupusele scurgeri recente par să indice  un model de MacBook pro la nivel de intrare mai ieftin .

În loc să acorde prioritate puterii profesionale, se așteaptă ca noul MacBook Pro să facă eforturi pentru eficiență în detrimentul performanței brute, datorită cipului Apple M2 , la fel de zvonit, care se așteaptă să fie inima sa bată.

Este posibil ca MacBook Pro 2022 sa inlocuiasca MacBook M11 de 13 inci, în valoare de 1.299 USD, ca MacBook Pro entry-level. Dacă încorporează modificările de design inteligente pe care le-am văzut în 2021 Pro, oferind în același timp un spor al specificațiilor, zvonurile MacBook Pro 2022 ar putea fi una dintre cele mai mari lansări ale anului Apple.

Design MacBook Pro 2022 design pret

Au apărut încă puține detalii despre ce să se aștepte de la un nou MacBook Pro 2022 în ceea ce privește modificările de design. Designul intern al acestor mașini a fost cel mai popular subiect de discuție până acum, deoarece se zvonește că următorul Pro va include o bucată complet nouă de siliciu Apple: cipul  Apple M2 .

La exterior,  ne așteptăm ca Apple să aducă îmbunătățirile de design ale MacBook Pro 2021 la un nou model în 2022. Dar zvonurile de până acum susțin  ca nu va exista modificari de design.  

Iar  Mark Gurman de la Bloomberg sustine  că aparatul nu va veni cu ecranele mini-LED de care se bucură MacBook Pro 2021. Nici nu va avea ProMotion, care oferă o rată de reîmprospătare variabilă de până la 120Hz. Dacă acest lucru este adevărat, probabil că va fi rezultatul reducerii costurilor Apple pentru acest Pro entry-level. Acele ecrane mini-LED vor fi probabil abandonate în favoarea unui ecran IPS LCD Retina mai ieftin, precum cele găsite pe MacBook Air.

Sigur că s-ar putea obține o creștere a specificațiilor interne, dar asta s-ar putea să nu o reducă în fața concurenței puternice din partea altor producători de laptopuri.

Specificații MacBook Pro 2022

Cel mai interesant lucru pe care l-am auzit până acum despre specificațiile unui nou MacBook Pro în 2022 este raportul lui Mark Gurman că acesta va conține cipul Apple M2. Se spune că M2 va avea același procesor cu 8 nuclee ca și chipul M1 original (deși rulează la viteze de ceas mai mari), dar cu un GPU cu 10 nuclee în loc de GPU cu 8 nuclee de pe M1.

 

MacBook Pro 2022 lansare

Tot ce am auzit până acum despre MacBook Pro 2022 este un motiv bun pentru a fi optimist cu privire la șansele tale de a vedea unul. Apple a crescut din ce în ce mai mult pe frontul computerelor de la lansarea la sfârșitul anului 2020 a MacBook-urilor sale inaugurale alimentate cu M1, iar sfârșitul anului 2022 pare a fi un moment optim pentru a scoate la trap un MacBook Pro entry-level reîmprospătat cu un cip M2 îmbunătățit.

Ceea ce este mai intrigantă este perspectiva de a compara performanța unui nou MacBook Pro 2022 cu cea a celor 2021 Pro cu cipurile lor M1 Pro și M1 Max. Sunt deja atât de rapide încât trebuie doar să întrebi: cât de bun va fi cipul M2 zvonit?

Cipul M1 Max îmbunătățit din unitatea noastră de revizuire MacBook Pro 2021 de 16 inchi a oferit performanțe absolut bestiale, mai ales atunci când lucrați cu video, și este greu de imaginat un nou MacBook Pro entry-level depășind asta. Dar apoi, unitatea noastră de revizuire a avut un preț de peste 4.000 USD, în timp ce ne așteptăm ca MacBook Pro 2022 să înceapă de la mai puțin de 1.500 USD.

Va trebui doar să așteptăm și să vedem cum să obținem unul pentru testare când următorul MacBook Pro va fi lansat în sfârșit.

Te-ar putea interesa si: Pret Apple Watch Series 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *