Sari la conținut

Lansare SkyShowtime Romania – pret abonament

  • de
lansare-skyshowtime-romania-pret-abonament

Lansare SkyShowtime Romania – pret abonament

Netflix, Disney+ și HBO au un nou concurent în România.

Ce este SkyShowtime  ce filme și seriale puteți viziona si care va fi pretul abonamentului?

În prezent, cele mai utilizate platforme de streaming din România sunt Netflix , Disney+ și HBO si HBO GO. Cu toate acestea, românii vor putea în curând să profite de un alt concurent de pe piață, SkyShowtime.

Descoperiți filmele și serialele pe care le puteți viziona pe noua platformă SkyShowtime disponibila din februarie 2023

Amazon Prime, Netflix, HBO Go și Disney+ au mare succes pe piața din România. Dar o altă platformă de streaming li se va alătura în curând –  SkyShowtime.

Această nouă platformă va găzdui titluri de la cele mai cunoscute case de producție precum Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios și Peacock.

Reprezentanții companiei au declarat că se pregătesc să lanseze platforma în Europa de Est, inclusiv în România, în luna februarie a anului 2023.

Cât ar putea costa abonamentul?

 

Sunt sigur că mulți dintre voi vă întrebați despre costul lunar al accesării noii platforme. De exmplu, în Portugalia, serviciul a fost lansat recent și prețul este de 5 euro pe lună.

Alte exemple ar fi – in Finlanda și în Olanda, prețul unui abonament lunar este de 7 euro.

In Norvegia, 7,76 euro, în Suedia, 7,29 euro

Ca urmare, ne-am putea aștepta ca și în România prețul să fie ceva mai scăzut decât în țările scandinave, tot în jurul a 5 euro, raportându-ne la puterea de cumpărare.

 Lansare SkyShowtime Romania – noua platformă de streaming –   Lansare SkyShowtime Romania – pret abonament

 

Tări precum ,Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia se vor putea bucura de noua platformă de streaming din 14 decembrie 2022.

În România, Albania, Cehia, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia, noul serviciu va sosi din februarie 2023. Deocamdată, reprezentanții companiei nu au anunțat un preț oficial pentru accesul la platformă în aceste din urmă țări.

MONTY SARHAN, CEO AL SKYSHOWTIME a declarat:

SKYSHOWTIME A FOST CREAT PENTRU EUROPA ȘI SUNTEM ÎNCÂNTAȚI SĂ PUTEM SPUNE CLIENȚILOR DIN EUROPA CENTRALĂ ȘI DE EST CĂ ESTE TIMPUL PENTRU SKYSHOWTIME.

ACEASTA ÎNSEAMNĂ ACCES EXCLUSIV LA CELE MAI RECENTE SERIALE ȘI FILME PRODUSE DE STUDIOURILE NOASTRE DE RENUME MONDIAL, PRECUM ȘI O GAMĂ PREMIUM DE DIVERTISMENT LOCAL DE CALITATE.

DUPĂ LANSĂRI DE SUCCES ÎN EUROPA DE NORD ȘI PORTUGALIA, EXTINDEREA PE ACESTE PIEȚE IMPORTANTE ȘI ADUCEREA SKYSHOWTIME LA ȘI MAI MULȚI CLIENȚI DIN EUROPA ESTE UN MOMENT ESENȚIAL PENTRU NOI”,

SkyShowtime va prezenta în premieră cele mai populare filme, seriale de top și conținut pentru copii. Selecția de titluri va fi de înaltă calitate, deoarece acestea provin de la cele mai mari case de producție din lume, așa cum am menționat mai sus.

De asemenea, abonații se vor putea bucura de programe locale originale, documentare sau speciale.

SkyShowtime a fost lansat anul acesta pe 20 septembrie în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia. Pe 25 octombrie, serviciul a devenit disponibil în Țările de Jos și Portugalia. Expansiunea va continua în Spania, Andorra și Europa Centrală și de Est în primul trimestru al anului 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *