Jerusalema de la Master KG face inconjurul lumii

Muzica nu are margini! Călătorește din țară în țară, de pe un continent pe altul. Reunește toate naționalitățile, în special în această perioadă tensionată, care îngrijorează toata  populația lumii.

Născuta în Africa de Sud, piesa „Jerusalema” a lui Master KG a devenit un fenomen mondial, vizionată de aproape 150 de milioane de ori pe Youtube și căutată de peste 5 milioane de ori pe Shazam. Iată tot ce trebuie știut despre succesul anului!

#JerusalemaDanceChallenge
Totul a început când această piesă a muzicianului Master KG, în vârstă de 24 de ani, a atras atenția trupei de dans angoleze Fenomenos do Semba. Dansatorii au deschis #JerusalemaDanceChallenge în februarie 2020 cu un videoclip viral pe YouTube. O provocare care inspiră multe alte videoclipuri pe YouTube și TikTok, unde putem vedea mii de oameni din întreaga lume care fac pașii de dans.

Madagascar este țara, printre multe altele, care admiră piesa sud-africană, „Jerusalema”, a maestrului KG. De la Sambava la Fort-Dauphin , Malgașii au realizat  „cover dance-ul” pe urmele  Master KG.

Situația actuală nu ne împiedică să ne degajăm, mai ales că „ Jerusalema este un cântec care ne dă speranță ”, afirmă Evan Randria, unul dintre fanii artistului.

Kgaogelo Moagi alias  Master KG a declanșat o frenezie mondială de dans cu cel mai recent single al său „Jerusalema”. Iubitorii de muzică de dans din întreaga lume se lansează cu cea mai reușită lansare a  lui Master KG, cu ritm contagios  și dans care se ridica  la inaltimea ritmului.

Artistul , născut în 1996, în satul Calais, lângă orașul Tzaneen , în provincia Limpopo , Africa de Sud. Maestrul KG a început să iubească muzica de la o vârstă fragedă.

A devenit faimos în 2018 cu albumul său „Skeleton move”, care a primit mai multe nominalizări și premii, inclusiv un premiu AFRIMMA (All Africa Music Awards) în cel mai bun grup d artiști în electro african. Este cunoscut și ca pionierul dansului Balobedu. A început să cânte ritmuri muzicale diferite la vârsta de treisprezece ani folosind un computer pe care  i l-a cumpărat unchiul său,pentru a-l incuraja.

Cariera muzicală a maestrului KG a început când a luat legătura cu DJ Maebela și au început să experimenteze muzica electronică. Avea deja un arsenal complet de instrumente și abilități pentru a crea ritmuri.

În 2016, mai experimentat, a lansat primul său single „Situation”. După ce a semnat la actuala sa etichetă, Open Mic Productions, Master KG și-a lansat albumul de debut „Skeleton Move” în 2018.

A colaborat cu mai mulți artiști, inclusiv Zanda Zakuza, Makhadzi și Nomcebo. Maestrul KG cântă în limba sa maternă, khelovedu , o limbă vorbită de poporul Lovedu . Master KG a concertat în numeroase alte țări, inclusiv în Zambia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.