Sari la conținut

iPhone 13-data lansării si prețul noului telefon de la Apple

iPhone 12  abia  lansat  se pare ca este fratele mai mic al noului telefon Apple.                 Și cine spune telefonul viitorului, spune tehnologii inovatoare  … Deja, s-au răspândit zvonuri despre ceea ce se numeste iPhone 13.

iOS 13 vine cu un look complet nou, cu actualizări importante pentru aplicațiile  care sunt folosite zilnic, modalități noi care te ajută să-ți protejezi confidențialitatea dar nu in ultimul rand cu  îmbunătățiri în întregul sistem prin care noul tau iPhone devine mai rapid  dar și mai distractiv.

Data lansării iPhone 13

În ciuda crizei COVID, firma americană și-a menținut mai mult sau mai puțin ritmul. iPhone 12 a fost lansat cu , cateva saptamani mai tarziu datorita procesului  de fabricatie, care a fost afectat de criza medicala.

Astfel, nici  iPhone 13 nu ar trebui să schimbe tradiția și va fi anunțat oficial în septembrie 2021 , cu o lansare la scurt timp dupa aceea. Cu zvonuri, caracteristici și  fotografii  vom reveni în lunile următoare.

Preț iPhone 13

Nicio informație nu dezvăluie încă prețul următorului telefon . Cu toate acestea, Apple a început o nouă politică forfetară acum câțiva ani .Prin urmare, este un pariu sigur că iPhone 13 va depăși din nou valoarea de 1.000 EUR .

Caracteristici și noutăți despre iPhone 13

Se știe puțin despre acest smartphone. Blogul japonez Macotakara , cunoscut pentru zvonurile despre produsele Apple, a început puternic în iunie / iulie 2020

De asemenea, unele zvonuri despre iPhone 13 arată mai multe inovații, printre care:

  • Cinci senzori foto pe spate: un senzor principal cu unghi larg de 64 megapixeli cu zoom de 6x, apoi un al doilea senzor teleobiectiv de 40 mp.
  • În plus, un al cincilea senzor ar fi de această dată sub cadru și ar fi un LiDAR 4.0, permițând mai degrabă fotografii 3D prin laser …
  • Încărcare cu inductie ultra-rapidă (cu condiția să aveți platforma).
  • Ecran de 120Hz, aceeași tehnologie ca iPad Pro recent. Acest lucru este întărit de opțiunea iOS 14 a „ limita rata de reîmprospătare la 60Hz ” pentru a economisi puțin bateria!
  • Suport 5G
  • In absența redărilor  oficiale , iPhone 13-data lansarii si pretul noului telefon de la Apple , iată deocamdată aceste informatii pentru fani. Puține șanse ca un astfel de telefon să fie comercializat în curând in Romania dar să visăm puțin!

2 comentarii la „iPhone 13-data lansării si prețul noului telefon de la Apple”

  1. Pingback: iPhone 13 (iPhone 2021): fișă tehnică, preț, data lansării · Rompres24

  2. Pingback: iPhone SE 2022 : data lansării, prețul și alte zvonuri · Rompres24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *