Sari la conținut

Imuni ( Songbird)-Film Covid 2020

  • de
Imuni ( Songbird)-Film Covid 2020
Imuni ( Songbird)-Film Covid 2020
În viitor, pandemia actuală este încă în viață . Carantina  a fost ridicata și apoi restabilita și  situatia devine și mai grava pe măsură ce virusul continuă să mute. 

Imuni ( Songbird)-Film Covid 2020

Americanii infectați sunt smulși din case și forțați să se regrupeze în lagăre de carantină cunoscute sub numele de zone Q, din care nu există nicio scăpare.
Lumea trăiește în închisoare de patru ani. Acum, persoanele infectate cu Covid-23 sunt în carantină forțată în tabere care au devenit treptat ghetouri .
În Los Angeles, Nico este un curier imun la virus, care cutreieră orașul în timpul livrărilor sale. Așa o cunoaște pe Sara, o tânără închisă la ea acasă.
În ciuda restrictiilor  sanitare care îi împiedică să se apropie, Sara și Nico se îndrăgostesc. Dar când Sara este suspectată de infectare, este forțată să se alăture lagărelor de carantină. Nico încearcă atunci imposibilul ,să o salveze …
Realizator: Adam Mason
Cu: KJ Apa , Peter Stormare , Demi Moore
Scenarist:Adam Mason
Țara de producție :SUA
Producător: Michael Bay

URMĂRIȚI  FILMUL Imuni  Marti 30.03.2021 pe Film Now

Prezentare Imuni ( Songbird)-Film Covid 2020

Filmul are loc în anul 2024. Virusul COVID-19 a suferit mutații, acum este COVD-23, iar toată lumea este obligată să-și verifice temperatura pe telefoanele mobile, în timp ce cei infectați cu COVID-23 sunt luați de acasă împotriva voinței lor și trimiși în lagăre de carantină, cunoscute și sub numele de „Q-zone” sau lagăre de concentrare, unde unii rezistă restricțiilor brutale. În aceste tabere, cei infectați sunt lăsați să moară sau să se recupereze cu forța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *