Data lansării FIFA 23

FIFA 23 -noutăți

Data lansării FIFA 23 

Deși FIFA 23 nu a fost încă anunțat oficial de către EA, acest lucru este, mai mult decât sigur, o simplă chestiune de timp, întrucât data de lansare a seriei este, în aceste momente, destul de previzibil, undeva la începutul acestei toamne.

Mai puțin previzibil este, însă, cum va arăta viitorul joc. Dar mai ales cum se va numi acesta, întrucât EA Sports a declarat că au în vedere ideea de a redenumi seria de jocuri. În schimb, avem informații și despre acest lucru.

Data lansării FIFA 23- Fifa 23  vine cu noutăți pentru gameri

Un element foarte interesant este faptul că schimbarea de branding a început deja. Materialele de presă ale celor de la EA se referă la joc nu ca FIFA 23, ci sub denumirea de EA SPORTS FIFA 23.

FIFA 23 va avea peste 19.000 de jucători, peste 700 de echipe, peste 100 de stadioane și peste 30 de ligi. EA Sports a confirmat recent faptul că naționala Rusiei, dar și orice altă echipă de pe teritoriul Rusiei nu vor fi incluse în noul joc ce va fi lansat în septembrie.

Printre licențele pe care EA Sports le deține se numără:

-UEFA Champions League

-Europa League

-Europa Conference League

-CONMEBOL Libertadores

-CONMEBOL Sudamericana

-Premier League

-Bundesliga

-Liga Santander

-Superliga României

Important de reținut este faptul că EA va putea în continuare să licențieze toate aceste lucruri: va fi pierdut brandul FIFA, însă nu și fotbalul.

Cum se va numi noua generație a jocului FIFA?

Nu este încă clar dacă FIFA 23 va avea sau nu acest nume, ducând mai departe tradiția francizei de jocuri. În octombrie, 2021, EA Sports a anunțat că are în vedere posibilitatea de a redenumi seria de jocuri FIFA.

Într-o postare pe blog referitoare la lansarea FIFA 22, dezvoltatorul a abordat și această idee, pe lângă planurile de viitor în ceea ce privește viitoarele generații ale celebrului joc: „(…) explorăm, de asemenea, ideea de a redenumi jocurile noastre globale de fotbal EA Sports, iar acest lucru înseamnă să revizuim acordul nostru cu FIFA privind drepturile de denumire, care este diferit de toate celelalte parteneriate și licențe oficiale ale noastre cu persoane din lumea fotbalului”.

FIFA 23: Data lansării, precomandă, Cluburi Pro, Volta, Modul Carieră, coperta și tot ce știm până acum

Au existat multe discuții despre FIFA 23 și avem toate cele mai recente știri și informații pe care trebuie să le cunoașteți înainte de lansarea sa.

Franciza de jocuri de fotbal a fost un succes uriaș de zeci de ani; dar acum se pare că acesta va fi ultima serie FIFA după ce EA și-a încheiat afacerea profitabilă cu FIFA nu cu mult timp în urmă.

Acum ei așteaptă cu nerăbdare o nouă eră a jocurilor de fotbal, cu „EA Sports FC” care va fi noul nume de marcă în viitor, totuși vom primi FIFA 23 ca ultimul joc din franciza FIFA.

Comunitatea de jocuri se bucură de FIFA 22 în acest moment, dar, ca întotdeauna, jucătorii caută următoarea lansare.

Există o mulțime de întrebări pentru cei care se întreabă despre FIFA 23 și, având în vedere și numele o problemă, vor fi și mai multe întrebări decât înainte.

Data lansării și precomandă

FIFA 23 va fi lansat pe platformele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC Windows (Origin și Steam) și Google Stadia, în timp ce o ediție Legacy este exclusiv pentru Nintendo

Puteți precomanda jocul chiar aici . Asigurați-vă că precomandați versiunea care funcționează pentru dvs.

Cluburi Pro și Fotbal Volta

EA a dezvăluit informații noi despre modurile de joc Pro Clubs și Volta. Au lansat și un trailer. Mai jos sunt toate informațiile importante pe care le-au dezvăluit , precum și trailerul.

Personalizare

 • FIFA 23 aduce mai multă personalizare decât oricând pentru jucătorul tău virtual în cluburile profesionale și VOLTA FOOTBALL.
 • Opțiunile de personalizare partajate creează mai multă diversitate pe teren și pe stradă, cu tatuaje care vin în cluburile Pro pentru prima dată și mai multe coafuri și accesorii dintre care să alegi pentru a-ți scoate avatarul în evidență pe teren sau pe stradă. În plus, bucurați-vă de conținut și îmbrăcăminte nou în fiecare sezon, pentru a vă păstra jucătorul proaspăt de la meci la meci.

Cluburi profesionale

 • Cluburi Drop In: laudele de după meci vă sărbătoresc realizările pe teren, împreună cu truse rotative și stadioane care mențin Drop In proaspăt de la meci la meci, 100 de niveluri de progresie reajustată a cluburilor Pro și noi momente de goluri importante care permit echipei dvs. sărbătorește un câștigător întârziat pe teren, așa cum faci în chat-ul de petrecere.
 • Avantaje noi : Definește-ți stilul de joc în continuare cu patru avantaje noi pe care le poți folosi în timpul meciului pentru a-ți conduce echipa înainte.
 • Jocuri de îndemânare : Du-te mai departe în dezvoltarea profesionistului tău cu Jocuri de îndemânare, un nou loc în care să concurezi împotriva colegilor tăi și să progresezi în statisticile jucătorului tău.

Fotbal VOLTA

 • Arcadele VOLTA: jocurile noi și îmbunătățite aduc un sunet îmbunătățit pentru mulțimi, elemente de recuzită noi, stadioane mai mari, mingi colorate dinamic, temporizator sub picior și efecte sonore noi pentru a amplifica divertismentul în VOLTA ARCADE.
 • Mod de joc: gameplay- ul VOLTA reelaborat aduce o serie de îmbunătățiri fotbalului stradal care creează flerul și varietatea de la meci la meci. Joacă pe terenuri XL noi, cu plase mai mari și mai mult timp pe minge, bucură-te de abilități semnate îmbunătățite și șlefuite și dezlănțuiește-ți flerul cu noile mișcări de abilități, cum ar fi rularea mingii tăiate și falsul călcâiului, împreună cu un contor de abilități reelaborat care recompensează jocul în echipă și dribling mai receptiv.
 • Schimbări ale gameplay-ului

  Functii noi

  În primul rând, un nou sistem de lovitură liberă a fost dezvăluit în trailer! Se pare că acum avem mai mult control asupra loviturilor libere decât am avut până acum.

  O nouă tehnologie a fost dezvoltată de EA pentru noul joc, sub forma HyperMotion2.

  FIFA 23 va avea Crossplay?

  EA a confirmat că jocul crossplay-ul a ajuns acum la FIFA 22 înainte de implementarea completă a formatului pentru FIFA 23!

  Jucați împreună împotriva prietenilor pe diferite platforme, deoarece FIFA 23 introduce jocul crosplay pentru jucătorii de pe aceste platforme. Conectează-te cu prietenii și joacă în moduri 1v1, inclusiv amicale online și în FIFA Ultimate Team în FUT Play A Friend.

  În plus, concurează împotriva jucătorilor de pe diferite platforme în Sezoane online, Amicale online FUT, Rivali FUT, Campioni FUT și Draft online FUT pentru a te ajuta să intri în următorul tău meci online mai ușor decât oricând.

  CITESTE SI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.