Sari la conținut

Ce marca de echipamente electrice sa alegeti?

  • de

Astăzi, în domeniul electricității și, în special, pe piața echipamentelor electrice , întâlnești diverse mărci mai mult sau mai puțin cunoscute ( Legrand, Schneider, Siemens, Hager etc. ).

Într-adevăr, să luăm exemplul unei persoane. Ai de făcut lucrări de renovare la tine acasă, mergi la magazinul tău preferat. Sunt disponibile mai multe mărci de produse electrice, dar pe care să le alegeți și mai ales care sunt punctele forte ale fiecăruia?

Acest scurt ghid al marilor nume ale echipamentelor electrice vă ajută să selectați brandul potrivit pentru dvs. pentru munca dvs. electrică.

 

GROZAV

Legrand, producător francez de echipamente electricePRODUCĂTOR FRANCEZ DE ECHIPAMENTE ELECTRICE

Legrand este un producător francez de echipamente electrice și a devenit lider mondial în consumabile pentru instalații electrice și rețele de comunicații (cunoscut și sub denumirea de „curent puternic” și „curent slab”).

 

REPUTAȚIA LUI LEGRAND

Legrand beneficiază de notorietatea sa, în special în rândul indivizilor. Cine nu cunoaște marca Legrand? Culoarea roșie dominantă poate fi văzută, ușor și rapid, pe ambalajul produsului, în departamentul de electricitate. Calitatea este recunoscută în întreaga lume.

În plus, Legrand a implementat un sistem pentru a se proteja împotriva falsificării datorită ID-urilor unice aplicate pe produs, a căror conformitate poate fi verificată pe site-ul oficial.

 

O GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE ELECTRICE LEGRAND

Legrand ofera o gama variata de produse cum ar fi întrerupătoare de circuit, diferențiale, tablouri electrice, cutii de comunicații, întrerupătoare și prize etc.

 

BRANDUL LEGRAND INOVEAZĂ CONSTANT

Legrand oferă în mod regulat noi game marcate de căutarea inovației și îmbunătățirea esteticii produselor. Într-adevăr, gama de comutatoare și prize Legrand Niloé tinde spre respectul pentru mediu. Panourile electrice Legrand Drivia sunt mult mai practice de utilizat datorită șinelor basculante și extensibile, a consolelor de perete etc.

 

SCHNEIDER

Schneider, producător francez de produse pentru instalații electricePRODUCĂTOR FRANCEZ DE PRODUSE PENTRU INSTALAȚII ELECTRICE

Prezent în peste 100 de țări, grupul industrial francez Schneider Electric este cunoscut și în întreaga lume. Electricienii profesioniști adoră și folosesc pe scară largă acest brand care combină calitate, simplitate și robustețe.

 

UN ANGAJAMENT REAL FAȚĂ DE MEDIU

În ceea ce privește mediul și dezvoltarea durabilă, marca Schneider este puternic angajată în învățare și în planetă. Schneider a creat o etichetă ecologică, denumită Green Premium, care oferă informații de mediu despre produsele lor. Green Premium pledează pentru o utilizare minimă a substanțelor periculoase în conformitate cu reglementările, performanțe durabile și ecologice, instrucțiuni pentru gestionarea sfârșitului de viață al produselor etc.

 

SCHNEIDER, O GAMĂ DE ECHIPAMENTE ELECTRICE DE CALITATE

Shnider ofera echipamente electrice  precum întrerupătoare de circuit, inter diferentiele, module de comandă, cutii de distribuție, GTL (conductă tehnică a carcasei), întrerupătoare, prize etc. La fel ca Legrand, Schneider a creat și un sistem de verificare a contrafacerii.

 

INOVAȚIA EMBLEMATICĂ A LUI SCHNEIDER: SISTEMUL PLUG-IN

Schneider se remarcă de alte mărci prin sistemul său de fixare plug-in (sistem XE). Instalarea și schimbarea întreruptoarelor, intrerupatoare, diferentiele , prize 2P + E și alte module de comandă, în tabloul electric, devin foarte ușoare și rapide. Conexiunile sunt fiabile și elimină fazele de control ca la o conexiune cu șurub.

 

SIEMENS

Siemens, grup internațional germanGRUP INTERNAȚIONAL GERMAN

Cunoscut și renumit pentru producția de aparate de uz casnic, Siemens s-a diversificat acum câțiva ani pentru a oferi o gamă profesională în sectorul energetic și în special fabricarea de echipamente electrice de calitate.

 

O OFERTĂ COMPLETĂ PENTRU INSTALAȚIA DVS. ELECTRICĂ

Siemens produce si comercializeaza toate tipurile de echipamente electrice necesare pentru efectuarea lucrărilor dvs. electrice: tablou electric, întrerupător, întrerupător diferențial, comutator de la distanță și alte comenzi, echipamente (întrerupător și priză), sistem de alarmă, încălzire electrică etc. La fel și produse pentru automatizarea locuințelor, inclusiv consumabile folosind protocolul KNX.

 

ECHIPAMENT ORIGINAL ȘI ELEGANT

Siemens oferă, la prețuri rezonabile, diverse game de prize și comutatoare care combină materiale precum lemn, metal, sticlă și culori originale precum alb, negru, gri, roșu, violet, portocaliu etc.

 

HAGER

Hager, grup industrial franco-germanGRUP INDUSTRIAL FRANCO-GERMAN, LIDER EUROPEAN

Specializat în fabricarea de echipamente electrice pentru uz industrial și rezidențial, Hager este puțin mai puțin popular decât Legrand și Schneider. Cu toate acestea, echipamentele electrice fabricate de acest grup sunt la fel de calitative ca și concurenții săi.

 

FABRICAREA UNEI GAME LARGI DE PRODUSE PENTRU DISTRIBUȚIA ELECTRICĂ

Într-adevăr, Hager are o gama larga de produse electrice. La fel ca si  concurenții săi, Hager produce întrerupătoare de circuit, intrerupatoare, diferentiele, cutii electrice, module de comandă etc.

 

INOVAȚIE LA HAGER: LEGAREA QUICKFIX

Hager a brevetat sistemul său de fixare Quickfix. Acesta permite electricianului să instaleze și să conecteze confortabil tabloul electric. Trebuie doar să faceți un sfert de rotație a elementului Quickfix pentru ca  să reziste și să permită un finisaj optim.

 

Ce trebuie să vă amintiți:

  • Fie că sunt Legrand, Schneider, Hager sau Siemens, toate fabrică produse standardizate și de calitate.
  • Legrand este mai prezent .. Acest lucru se explică și printr-un preț ceva mai atractiv.
  • În special, mărcile Schneider și Hager pot fi găsite printre profesioniștilor care apreciază simplitatea și viteza de utilizare pe șantierele de construcții.
  • Siemens rămâne puțin mai puțin cunoscut, dar este un brand relevant pentru alegerea echipamentelor dvs. electrice.

 

ALTE MĂRCI RECUNOSCUTE ÎN ECHIPAMENTE ELECTRICE

În afară de mărcile enumerate mai sus, există multe alte mărci de calitate specifice într-un domeniu. Să cităm câteva exemple:

  • Wago este bine cunoscut pentru terminalele sale de conexiune, care combină robustețea și ușurința de utilizare.
  • Atlantic oferă radiatoare electrice (panouri radiante, convectoare, radiatoare de inerție).
  • Dehn , specialistul în descărcarea supratensiunii.
  • Ikepe , marca în creștere !! Găsiți în prezent tot ce aveți nevoie pentru rețeaua dvs. de comunicații (casetă de comunicare, DTI etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *