Sari la conținut

Catalog Lidl – Catalog Lidl online

  • de
Catalog Lidl – Catalog Lidl online

Catalog Lidl – Catalog Lidl online

Catalog LIDL 31.10.-6.11.2022 – oferte, revista, online

Produsele Lidl sunt foarte cunoscute publicului din România. Fie că alegeţi ofertele Lidl pentru îmbrăcăminte pentru cei mici, sau preferaţi produsele lactate  greceşti, cataloagele Lidl  vin cu oferte atractive pentru toată familia.

Catalog Lidl oferte

Răsfoiți cea mai noua revista  Lidl cu oferta curentă, cu sortimente diverse  la prețuri avantajoase.

Promoțiile au loc în mod regulat, așa că nu uitați de catalogul Lidl pentru săptămâna viitoare cu noi reduceri si oferte  speciale.

Cataloagele Lidl PDF puteți sa le răsfoiți online.

Cataloagele Lidl, valabile timp de săptămână de la data 24.10.2022 si pana la  30.10.2022 cuprind toate promoţiile actuale pentru alimente şi produsele non-alimentare.

VEZI CATALOGUL AICI .

Catalogul actual din perioada 31.10.-6.11.2022 poate fi vizualizat AICI.

Lanțul de supermarketuri Lidl pregătește periodic pentru clienții săi săptămâni tematice ale bucătăriei din întreaga lume : săptămâna italiană, săptămâna americană, săptămâna asiatică, săptămâna canadiană, săptămâna franțuzească etc.),

Toate acestea  le veti gasi si în revista Lidl sau, de asemenea, online ,unde catalogul promoțional Lidl este disponibil și în varianta PDF.

Catalog LIDL oferte din 31.10.2022 Revista noua Lidl Catalog Lidl- Catalog Lidl online

Sloganul actual al Lidl este „Meriți să fii surprins” și arată care este strategia generală a lanțului în relația cu clienții.

Mai mult decât un simplu catalog, Lidl își surprinde clienții cu revista Lidl! Iar o altă surpriză plăcută este site-ul oficial lidl.ro, unde informația este actualizată .

Dacă ar trebui să alegem un specialist în cataloage și pliante dintre retailerii din România, atunci Lidl cu siguranță ar ocupa un loc in fruntea clasamentului.

Atenția pe care o acordă retailerul acestui canal de promovare este uimitoare, cel puțin în comparație cu ceilalți comercianți populari de pe piață.  Fiecare catalog nou de la Lidl este motiv de sărbătoare în numeroase familii din toata Romania .

Revista  Lidl afișează întotdeauna promoțiile Lidl pentru o larga  gamă de produse și informează clienții despre promoțiile planificate pentru catalogul de săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *