Când este Black Friday la eMAG 2022

Black Friday la eMAG 2022

În 2022, Black Friday la eMAG va avea loc începând cu data de 11.11.2022, cu incepere ,probabil in jurul orei 07:00 și se va încheia pe data 11.11.2022, ora 23:59.

Apogeul va fi tot in  ziua de 11 noiembrie 2022, zi în care retailerul promite reduceri de neuitat.

Ca în fiecare an, eMAG ne surprinde cu cele mai mari reduceri din an la mii de produse. Vezi Aici o parte din produsele vedetă. Fiți pe fază, vă vom ține la curent cu surprizele eMAG de Black Friday 2022.

La Ce Oră începe Black Friday 2022 La EMAG

De obicei, eMAG nu dezvăluie ora exactă la care dă startul campaniei de Black Friday. Și în acest an, Black Friday la eMAG va porni dimineață, asa ca  că persoanele matinale nu vor avea o problemă în a prinde stocurile întregi și îşi vor putea cumpăra produsele dorite înainte ca acestea să se epuizeze.

Ora la care a început Black Friday în 2021 / Când este Black Friday la eMAG 2022

Mai mult ca sigur, ora de începere a cumpărăturilor la eMAG va fi în jurul orei 7 dimineața, pe 11 noiembrie. Pentru a fi pregătit, poți să îți instalezi aplicația retailerului, să activezi notificările și să fii la curent cu startul promoțiilor.

Cele mai așteptate reduceri de Black Friday le găsești pe eMAG

Nu mai e nicio surpriză să vedem cât de așteptată este nebunia reducerilor de Black Friday în fiecare an, la fel cum nu mai e nicio surpriză nici cât de așteptate sunt reducerile de pe eMAG.

De ce ne-a câștigat atât de mult atenția și interesul eMAG, devenind fără îndoială unul dintre cele mai mari și căutate magazine online, aflate în continuă creștere?

Este simplu! Pentru că a știut sau a intuit dintotdeauna ce caută oamenii și le-a oferit ceea ce doreu cel mai mult: cel mai mare magazin online din România unde garantat găsești de toate. Nu degeaba sloganul lor este „cea mai variată gamă de produse”, chiar așa  este.

Vrei sa afli primul reducerile de Black Friday?  Fă-ți cont eMAG înainte de Black Friday

  • Dacă nu mai ai răbdare să aștepți ofertele eMAG, trebuie să știi că a început deja Black Friday în România. Astfel, Flanco, Altex şi Media Galaxay au dat deja startul reducerilor, pe care aceste magazine le vor oferi timp de mai multe săptămâni.
  • Pentru mai multe oferte de Black Friday vizitati site-ul eMAG.ro

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.