ASTRAZENECA ANUNȚĂ CĂ A GĂSIT O FORMULA 100% SIGURĂ ÎMPOTRIVA COVID-19

Grupul farmaceutic britanic AstraZeneca a anunțat că vaccinul său oferă „protecție 100%” împotriva formelor severe de Covid-19.
AstraZeneca,grupul farmaceutic britanic , partener industrial alUniversității din Oxford în dezvoltarea unuivaccin împotrivaCovid-19 , tocmai a anunțat căvaccinul său este 100% eficient împotriva formelor severe ale coronavirusului.

Laboratorul a anunțat că va transmite rapid aceste rezultate autorităților pentru a obține aprobarea . Grupul vizează 3 miliarde de doze fabricate, care vor fi disponibile în 2021.

În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că, spre deosebire de  vaccinul Pfizer, care poate fi pastrat doar la -70 grade celsius ,vaccinul AstraZeneca este mai ieftin (doar patru dolari pe doză) și mai ușor de depozitat.„  Acest vaccin dezvoltat aici este mai ușor de administrat decât cel al Pfizer, deoarece nu trebuie depozitat la -70 grade”, a  răspuns ministrul britanic al sănătății, Matt Hancock, la Sky News.

Când acest vaccin este lansat spre vânzare, acesta ar trebui să faciliteze imunizarea în masă a publicului larg.  Marea Britanie  a comandat deja 100 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca, cu 40 de milioane disponibile până la sfârșitul lunii martie.

De acum înainte, trebuie să ne punem și întrebarea cu privire la eficacitatea vaccinului asupra noilor forme ale virusului. În timp ce observăm o creștere a numărului de persoane infectate cu noua tulpină de Covid-19, laboratoarele trebuie să rămână vigilente. „ Credem pentru moment că vaccinul ar trebui să rămână eficient ”, a indicat Pascal Soriot. ” Dar nu putem fi siguri, așa că vom face niște teste .” El a asigurat că versiunile noi au fost pregătite pentru orice eventualitate, în timp ce spera să nu aibă nevoie de ele: „ Trebuie să fii pregătit. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *