Planeta maimuțelor online subtitrat -2024

Franciza „Planeta maimuțelor”, care debutase în 1968 cu filmul avându-l ca star pe Charlton Heston, a fost reînviată în noul mileniu de către 20th Century Studios prin „Rise of the Planet of the Apes”, din 2011, regizat de Rupert Wyatt, cu încasări de 480 de milioane de dolari la box office.

Filmul este scris de Josh Friedman (cunoscut pentru „War of the Worlds”), bazat pe personajele create de Rick Jaffa și Amanda Silver („Avatar: The Way of Water”), iar producătorii peliculei sunt Wes Ball, Joe Hartwick Jr. („The Maze Runner”), Rick Jaffa, Amanda Silver, Jason Reed („Mulan”), cu Peter Chernin (trilogia „Planet of the Apes”) și Jenno Topping („Ford v. Ferrari”) drept producători executivi.

Planeta Maimutelor 2024 -Distributie

Din distribuție fac parte nume precum: Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon, William H. Macy.

În urma succesului trilogiei „Planeta maimuțelor” – care a început cu un virus creat de om ce se răspândește pe tot globul, apoi continuă să ne arate dispariția omenirii și ascensiunea speciei maimuțelor, totul prin ochii lui Caesar -, 20th Century Studios a dorit să continue populara franciză cu un restart, dar unul ancorat în tot ce se întâmplase până acum.

Astfel, noua poveste trebuia să fie proaspătă, să prezinte personaje complet noi și să creeze o nouă eră pentru „Planeta maimuțelor”

Dezvoltarea unui nou film din seria Planeta maimuțelor a început în aprilie 2019, după achiziționarea de către Disney a 20th Century Fox, Wes Ball fiind angajat ca scenarist și regizor în decembrie.

- Advertisement -

O mare parte din scenariu a fost scrisă în timpul pandemiei de COVID-19 din 2020, iar castingul a început în iunie 2022, după finalizarea scenariului. Teague a fost ales în rolul principal în august, titlul filmului și castingul suplimentar fiind dezvăluite în lunile următoare. Filmările au început în octombrie 2022 la Sydney și s-au încheiat în februarie 2023.

Încă de la primul său film, în 1968, saga Planeta maimuțelor a captivat publicul cu poveștile sale profunde și inovațiile tehnice. Cu un succes de box-office cumulat la nivel mondial de 1,7 miliarde de dolari, s-a impus ca una dintre cele mai durabile și populare francize. Această nouă intrare în serie se remarcă prin abordarea întunecată și introspectivă, explorând teme legate de tiranie,identitate și destin.

Este așteptat ca filmul să încaseze 50-55 de milioane de dolari în primul weekend în Statele Unite și Canada, plus 80-90 de milioane de dolari în restul lumii.

Primul trailer și primul poster pentru Planeta maimuțelor: Noul regat oferă o privire captivantă asupra a ceea ce ne așteaptă. Cu un amestec de suspansdramă șiacțiune, filmul promite să fie o experiență cinematografică de neuitat, împingând înapoi limitele a ceea ce așteptăm de la un film SF care este in toate cinematografele din tara

Prezentare filmului planeta maimutelor

În jurul anului 2328, la mai bine de 300 de ani de la moartea lui Cezar, „Moise” al poporului maimuțelor, mai multe clanuri de primate împart acum locul liniștit înspre care i-a condus liderul lor istoric.

Afară, oamenii au regresat în sălbăticie. În timp ce unele clanuri l-au uitat pur și simplu pe Cezar, altele i-au corupt și dogmatizat învățătura pentru a stabili autoritatea unui imperiu.

În acest context, Proximus, un lider bonobo încearcă să unifice clanurile de maimuțe folosind tehnologia umană străveche. Noa, o altă maimuță, al cărei popor tocmai a fost înrobit, este forțată să fugă pentru a-și menține libertatea. Apoi găsește pe drum un tânăr om care pare să fie cheia călătoriei sale.

Premiile filmului planeta maimutelor

Toate cele trei filme au folosit tehnologie de ultimă generație foarte contisitoare dar care redau spectatorilor senzatia ca maimutele sunt unele reale pentru a da viață maimuțelor, iar fiecare film a fost nominalizat pentru premiile   Oscar la categoria cea mai bună realizare în domeniul efectelor vizuale

poate te intereseaza si :Buzz House: The Movie online free

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.