Sari la conținut

Buzz House: The Movie online free

Buzz house

Buzz house online gratis

Filmul lui Selly, ”Buzz House: The Movie”, tocmai s-a lansat în cinematografe, iar părerile sunt  împărțite.

Cu o distribuție care abundă în tineri ce și-au făcut un nume pe rețelele de socializare filmul are ca personaje princiale pe   Costi Max, Cezara Cristescu, Erika Isac, Iorga, Adrian Elicopter, Vlad Neamțu, Scarlet Andreea, David Ioan   care au publicul lor de nișă, filmul aduce și doi actori adevărați care să valideze producția cinematografică care, în mod normal, s-ar fi calificat drept content pe YouTube. Este vorba despre Tania Popa și Gabriel Spahiu.

În prima zi de avanpremieră, Buzz House The Movie a umplut sălile de cinema. Proiecțiile au fost sold-out, la toate cinematografele din țară. Astfel 23 aprilie devine Buzz Day, după spusele reprezentanților industriei. Filmul este prima comedie horror din România, ce are la bază un scenariul bazat pe emisiunea online cu același nume.

,,După cele patru sezoane reușite de reality online, am simțit nevoia să aducem Buzz House și pe marele ecrane. Deși părea imposibil, am reușit să facem un produs care livrează.

Ne-am asumat că unora o să le placă, iar alții ne vor critica. Aveam totuși încredere că o să creăm un hype și oamenii vor fi încântați. A fost o muncă de echipă, iar faptul că actorii sunt influenceri cunoscuți a fost parte din rețeta reușită de sales. Sperăm să menținem vânzările sus și filmul să stea cât mai mult timp în cinema”, mărturisește Andrei Șelaru (Selly), producător și actor Buzz House.

Buzz House The Movie este cel de-al treilea film ce îl are actor și producător pe Andrei Șelaru (Selly) și cel de-al 10-lea proiect marca Vidra Productions.

 

Vezi trailer: Buzz House: The Movie official

Buzz House: The Movie (2024)

De ce este Buzz House  The Movie un film slab

  1. Ca multe alte filme românești, imaginea și sonorizarea lasă de dorit. Se simte lipsa regizorului. ”Actorii”, care își joacă propriile roluri, își spun replicile fiind vizibila lipsa experientei!
  2. Mai mult, personajele sunt puse în niște situații înfiorătoare – mor niște oameni chiar sub ochii lor – dar reacțiile lor sunt complet amorțite, întârziate sau lipsesc cu desăvârșire! Nu este nimeni îngrozit, terifiat, disperat, oripilat, înspăimântat, înfricoșat.
  3. Product placement-ul – mult prea evident, aproape că îți bagă în față sticla de vin de la o anumită cramă, alunele de la un anumit brand
  4. Alte minusuri: coloana sonoră, care oscilează între manele asurzitoare și piese de trap, faptul că au trântit acest personaj din folclor – care este mai degrabă potrivit să iasă la colindat decât să asasineze niște tinere speranțe.

De ce este Buzz House The Movie un film bun

  1. Unii ar spune că abundența de influenceri pe metru pătrat este un lucru bun și are potențial să atragă în cinematografe fanii. Nu-i contrazice nimeni.
  2. Mai mult, Selly a făcut o mișcare de marketing foarte inteligentă, pornind de la întrebarea: ”Ok, pe fani îi aducem la cinema, dar cum îi aducem pe hateri, pe ăia care nu ne plac?” Foarte simplu Le oferim o satiră în care influencerii mor  , iar Selly, personajul care este demonizat în fel și chip, se stinge în chinuri. Și ”pedepsirea” lui nu se oprește aici – spectatorii trebuie să meargă să vadă filmul dacă vor să vadă ce i se întâmplă  și Porsche-ului lui.
  3. Responsabil cu partea comică a filmului este Drăcea, care chiar are unele replici și scene în care stârnește râsul.
  4.  Unul dintre băieți care chiar își merită banii este Vlad Neamțu care ar putea considera o carieră în actorie

Pe tot parcursului filmului, se face referire la festivalul ”Beach, Please!” de la Costinești, care este cel mai mare eveniment din randul tinerilor infiintat tot de Selly

Proiectul a costat un milion de euro

Proiectul a costat un milion de euro și este o nouă reușită marca Selly Media și Vidra Productions.

Producția cinematografică a avut premiera de gală pe 22 aprilie, iar ieri-23 aprilie avanpremiera. Intrarea oficială în cinema va avea loc pe 26 aprilie.

Începând de miercuri se dă însă startul caravanei ce include cinci orașe. Craiova este primul în care ajung actorii tăi preferați, pe care poți să îi întâlnești, chiar în această seară, la Inspire Cinema VIP Electroputere.

Pe 25 aprilie gașca Buzz House ajunge la Pitesti, la Cinema City Vivo Mall, dar și la Cinema Trivale, Iar pe 26 Selly, împreună cu David Ioan, Vlad Neamțu, Costi Max, Cezara și Iorga ajung la Constanța, la Cinema City Vivo Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *