Sari la conținut

Top filme virus/ contagiune

  • de

1)Contagion


9 noiembrie 2011 / 1h 46min / Drama, Science Fiction, Thriller
De Steven Soderbergh

Cu Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne

Pe măsură ce o epidemie se răspândește cu viteză mare, comunitatea medicală mondială încearcă, într-o cursă frenetică împotriva timpului, să găsească un antidot  și să controleze panica care se răspândește chiar mai repede decât virusul.

2)Togo


7 aprilie 2020 / 1h 53min / aventură, familie, istorie
De Ericson Core

Cu Willem Dafoe, Julianne Nicholson, Christopher Heyerdahl

Când o epidemie de difterie a făcut ravagii într-un sat izolat din Alaska în timpul iernii anului 1925, populația era în criză, deoarece antidotul necesar pentru vindecarea lor a fost găsit la sute de kilometri distanță. Oficialii satului apeleaza la  Leonhard Seppala, însoțiț de câinele său de sanie, Togo.

3)Inferno


9 noiembrie 2016 / 2h 02min / Poliție, Thriller
De Ron Howard
Cu Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster

Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) se trezește într-un spital italian, lovit de amnezie și va trebui să colaboreze cu doctorul Sienna Brooks pentru a-și recupera memoria. Cei doi vor traversa Europa într-o cursă contra cronometru pentru a zădărnici o conspirație la scară globală și pentru a preveni dezlănțuirea Iadului ..

4)Pandemia


8 aprilie 2014 / 2h 01min / Horror-groază
De Sung-Soo Kim
Cu Hyuk Jang, Soo Ae, Park Min-ha
În apropierea unei mari metropole, poliția descoperă, îngrămădite într-un container, zeci de cadavre putrezite victime ale unei boli misterioase. În același timp, un contrabandist, infectat cu un virus necunoscut, moare în spital.

5)Dupa 28 de zile (28 de zile mai târziu)


28 mai 2003 / 1h 52min / Horror, Science Fiction
De Danny Boyle
Cu Emma Hitching, Christopher Dunne, Alexander Delamere
Intrând într-un laborator de cercetare a primatelor , un grup de militanti pentru Protecția Animalelor eliberează animalele, niste cimpanzei, care sunt infectate cu un virus care se răspândește rapid în toată țara.

28 de zile mai tarziu… ,Jim ,curier de meserie se trezeste din coma intr-un spital din Londra, care a devenit un oraș fantomă …

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *