Sari la conținut

Descarca Bitdefender gratuit

  • de
descarca bitdefender gratuit

Descarca Bitdefender gratuit

Eliminați virușii de pe smartphone-ul dvs. Android și păstrați-l protejat
Obțineți versiunea de încercare antivirus Bitdefender gratuit

Bitdefender gratuit -Descarcare

Celebrul antivirus Bitdefender este acum disponibil pentru dispozitivele Android, oferindu-vă un plus de securitate, astfel încât să vă puteți proteja smartphone-ul de orice pericol.

Acest instrument este capabil să detecteze fiecare fișier pe care l-ați descărcat și care poate fi periculos pentru smartphone-ul dvs., cum ar fi fișierele pe care le-ați pierdut sau care au fost descărcate fără permisiunea dvs. și ascunse.

Bitdefender Antivirus Free le poate termina atât simplu, cât și rapid, lăsând dispozitivul liber de fișiere rău intenționate care ar putea cauza probleme cu aplicațiile dvs. Eliminarea acelor fișiere eliberează și memorie.

Cea mai bună parte este că nu trebuie să configurați practic nimic pentru ca aplicația să-și facă treaba. Funcționează în fundal în timp ce telefonul este pornit, protejându-vă de programele malware fără să vă descărcați bateria .

Descarca Bitdefender gratuit -informatii

Numele pachetului
-com.bitdefender.antivirus

Licență
-Gratuit

Sistem operare 
-Android

Categorie
-Securitate/Performanță

Limba
-Engleză încă 6

Autor
-Bitdefender

Descarca Bitdefender gratuit – Antivirus Free pentru Android

Bitdefender Free download

Despre această aplicație
Luați cu dvs. protecția antivirus premiată de la Bitdefender!

Bitdefender Antivirus Free este o aplicație antivirus puternică, cu capabilități ultra-rapide de scanare a virușilor, de eliminare și de curățare a virușilor. Este conceput special pentru a vă proteja dispozitivul Android de programe malware, viruși, ransomware, adware și troieni care se prezintă drept aplicații legitime, indiferent de sursa de instalare.
Obțineți protecție maximă fără a vă încetini telefonul sau a descărca bateria. Pur și simplu instalați aplicația pe Android și este gata

CITESTE SI : Cum se creeaza un cont de Gmail

Descarca Tik Tok gratuit – Descarca aplicatia Tik Tok pentru Android iOS si Windows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *