More

  Contact Hidroelectrica -oferta clienti ,sesizari si reclamatii

  - Advertisement -

  Hidroelectrica lanseaza serviciul Call Center destinat clientilor

  Contact Hidroelectrica -oferta clienti ,sesizari si reclamatii

  Hidroelectrica lanseaza serviciul Call Center destinat clientilor

  - Advertisement -

  Incepand din, 23 octombrie, Hidroelectrica pune la dispozitia clientilor Serviciul Call Center, apelabil la numerele de telefon 021 9834 și 021 9861

  - Advertisement -

  Prin accesarea acestui serviciu, consumatorii casnici si non-casnici pot primi informatii si asistenta cu privire la serviciile contractate cu Hidroelectrica.

  Clientii pot transmite indecsii aferenti consumului de energie electrica si pot sa afle detalii cu privire la modalitatile prin care pot deveni clientii companiei.

   

    Contact Hidroelectrica -Call Center,oferta clienti- Registratura
  Tel: 021.30.32.500
  E-mail:
  Cabinet Presedinte Directorat
  Tel: –
  Fax: 021.30.32.564
  E-mail: secretariat.general@hidroelectrica.ro

  Responsabil protectia datelor cu caracter personal
  Tel: –
  Fax: 021.30.74.670; 021.30.32.564
  E-mail: dpo@hidroelectrica.ro

  Departament Furnizare
  Tel: 021 9834; 021 9861; 021.30.32.513
  Fax: 021.31.11.183
  E-mail:

  Serviciul Comunicare, PR si CSR
  Tel: 021.30.74.657
  Fax: 021.30.74.670
  E-mail: birou.presa@hidroelectrica.ro

  Formular de contact online -apasa AICI

  Contact Hidroelectrica -oferta clienti ,sesizari si reclamatii

  Informatiile de contact ale companiei

  S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A.
  Adresa: Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sector 1, Bucuresti, Cladirea Tower Center, Et. 10-15, Cod postal:RO-011171, ROMANIA
  Program de lucru: 8:00 – 16:00

  Client Casnic

  OFERTA VIITOR VERDE:
  – 0,25253 lei/KWh (include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice in retea si componenta de furnizare)

  Pretul final cu toate tarifele si taxele incluse il regasiti aici

  Pretul energiei active pentru o perioada contractuala de 12 luni: 0,250 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pana la 31.12.2022);

  Pentru incheierea contractului de furnizare energie electrica se va utiliza PORTALUL CLIENT HIDROELECTRICA, sectiunea Contractare

  Mai multe detalii gasiti in GHID CONTRACTARE PORTAL CLIENT HIDROELECTRICA

  Pentru inregistrarea unei solicitari de oferta, de modificare a unui contract sau a altui tip de solicitare referitoare la activitatea de furnizare energie electrica se va utiliza PORTALUL CLIENT HIDROELECTRICA, sectiunea Solicitari, sau telefonic, prin intermediul serviciului de Call Center la numerele de telefon 021 9834, 021 9861, precum si canalele alternative prezentate in GHID INREGISTRARE SOLICITARI, utilizand formularul de solicitare.

  Pentru a numi o alta persoana de contact in contractul de furnizare, alta decat titularul de contract, se va completa si transmite pe email ul formular.client@hidroelectrica.ro, formularul FORMULAR NUMIRE PERSOANA DE CONTACT.

  Hidroelectrica: furnizorul tau ideal de electricitate!

  Ce primesti :

  • 100% energie verde
  • Termen de plata relaxat: 45 zile de la emiterea facturii;
  • Comunicarea si transmiterea sigura a documentelor folosind mijloacele online;
  • Accesibilitatea deplina: Furnizam energie electrica in orice locatie din Romania;
  • Corectitudine 100%: garanția ca NU exista tarife ascunse in contractul de furnizare.
  • Indexul autocitit poate fi comunicat doar in perioada 24-28 a lunii curente, la numarul de telefon: 0800 800 359 (APEL GRATUIT).

  Link catre comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice al ANRE

  Cerere pentru acordarea despagubirilor in caz de deteriorare a receptoarelor electrocasnice – cererea trebuie transmisa pe adresa de email: despagubiri@hidroelectrica.ro

  In cazul constatarii contorului defect, consumul de energie electrica se recalculeaza de catre operatorul de distributie, conform Ordinului ANRE 190/2020.

  Pentru schimbarea furnizorului unui loc de consum, clientul final are dreptul de a denunta unilateral contractul de furnizare, cu respectarea conditiilor contractuale si cu obligatia de a transmite furnizorului de energie electrica si operatorului de retea o notificare in acest sens prin intermediului noului furnizor pe care-l imputerniceste sa informeze vechiul furnizor de energie cu privire la inceperea procesului de schimbare a furnizorului completata in conformitate cu prevederile Ordinului 234/2019.

  Pasii de urmat in procesul de schimbare a furnizorului de energie electrica pentru clientii casnici incadrati la EXCEPTII, precum Asociatiile de Proprietari, sau care detin:

  • Carte de identitate provizorie
  • Pasaport
  • Buletin de identitate (model vechi)
  • Locuri de consum noi pentru care nu exista contract de furnizare energie electrica semnat cu un alt furnizor
   Pasul 1

  Clientul final are obligatia de a transmite furnizorului nou cel putin urmatoarele date:

  • Cererea de incheiere a contractului de furnizare, completata in totalitate;
  • Copia actului de identitate provizoriu, pașaportului sau buletinului de identitate al solicitantului/a persoanei împuternicite să semneze contractul;
  • Copia tuturor paginilor ultimei (penultimei) facturi de energie electrica sau copia
  • Certificatului de Racordare emis de operatorul de distributie în cazul în care pentru locul de consum nu exista incheiat nici un contract de furnizare a energiei electrice (instalatie noua);
  • Declarație pe propria răspundere – drept locativ, completata in totalitate; in cazul in care aveti mai multe locuri de consum, se va completa cate o declaratie pentru fiecare dintre acestea
  • Declaratie pe propria raspundere pentru Asociatiile de Proprietari

  Pasii necesari pentru incheierea contractului de vanzare-cumparare a energiei electrice produse si livrate in retea pentru PROSUMATORI:

  Pentru incheierea contractului de vanzare-cumparare a energiei electrice produse si livrate in retea intre dumneavoastra (prosumatorul/vanzatorul) si noi (furnizorul/cumparatorul) trebuie sa ne transmiteti la adresa prosumator@hidroelectrica.ro certificatul de racordare obtinut de la operatorul de distributie dupa racordarea locului de producere.

  Contractul poate fi incheiat doar cu furnizorul cu care aveti deja contract pentru energia pe care o consumati, iar valabilitatea acestuia este cel mult egala cu cea a contractului de consum existent.

  Cantitatile lunare prognozate sa fie livrate in retea se stabilesc la semnarea contractului de vanzare-cumparare.

  Articolul precedent
  Articolul următor

  2 COMENTARII

  1. Va rog sa-mi indicati adresa de e-mail a Hidroelectrica SA la care pot transmite cererea de plafonare a pretului energiei electrice precum si declaratia pe propria raspundere.
   Multumesc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.